franci kek Lady

Petru Vilfanu je dal banano

steven-tyler Svet24.si

Sodnik zavrnil tožbo proti Stevenu Tylerju

1683742138-dsc7401-01-1683742078843 Necenzurirano

Kenguru v togi ali zakaj Jaklič ne bi smel več ...

bogovic tomc zver Reporter.si

Skrivajo premoženje: razkrivamo nepremičnine, ki...

soudani hilal gw Ekipa24.si

Ojoj! Kaj je zgrešil veliki zvezdnik Maribora, ...

masterchef, 10 Njena.si

Teden dni premora za MasterChef Slovenija

doncic Ekipa24.si

Bo igral? Navijači Dallasa v skrbeh zaradi ...

hu
hu
0 27.04.2023 08:31:49

Pretresljivo! Žena Aleša Kranjca objavila srčno sporočilo, s solzami in cmokom v grlu! Dajmo, borec! (foto)

fb
Prejšnji teden je imela pripravljalna reprezentančna tekma dobrodelno noto, saj so risi igrali z mislimi na svojega nekdanjega reprezentančnega kolego – odličnega in nepogrešljivega stebra slovenske obrambe, Aleša Kranjca.

Dvakratni olimpijec v zadnjih letih bije boj z neusmiljeno boleznijo, okvaro živčnega sistema, z amiotrofično lateralno sklerozo (ALS). V želji, da bi pomagali Alešu, bo Hokejska zveza Slovenije celoten prihodek od prodanih vstopnic, namenila družini našega nekdanjega risa za pomoč pri zdravljenju.
Prav tako pa je Aleševa žena Andreja na spletni strani gofundme.com ustanovila zbiralno akcijo sredstev zanj, v kateri je cilj zbrati vsaj 200 tisoč evrov za revolucionarno zdravilo, s katerim bi Alešu, tudi očetu dveh otrok, pomagali podaljšati življenje. Med drugim je 11 tisoč evrov daroval Anže Kopitar in pozval k pomoči na svojem twitter profilu.

Andreja pa se je na družbenem omrežju zahvalila za vso pomoč. V iskrenem sporočilu je zapisala, kako hvaležna je za pomoč: "Iz srca se zahvaljujeva vsem, resnično bi se rada zahvalila vsakemu od vas posebej, vendar je to skoraj nemogoče. Nemogoče, zato, ker smo v zadnjem tednu dni prejeli toliko pozitivnih misli, ogromno močne energije, nešteto sočutnih sporočil in tako veliko podpore, da se je nemogoče zahvaliti vsakemu posebej, vendar se tu zahvaljujeva vsem skupaj! Hkrati se najlepše zahvaljujeva vsem za velikodušne donacije, verjameva, da so vsi poslani prispevki resnično poslani iz srca in so za nas neprecenljivi!
Z velikim cmokom v grlu in solznimi očmi sva z Alešem spremljala četrtkovo prijateljsko tekmo odigrano na Bledu. Kljub, veliki želji, da bi Aleš v živo vsaj na kratko rekel hvala, hvala vsem, ki ste prišli na tekmo ali pa na pomoč priskočili od daleč, žal trenutno zdravstveno stanje tega ni dopuščalo. Res vsem velika hvala! Takšen odziv nam vliva ogromno moči in pozitivno energijo v boju z boleznijo.
Najlepša hvala Hokejski zvezi Slovenije za nagrado, katero je za Aleša prevzel kapetan Tomaž Razingar! Predvsem pa za tekmo posvečeno Alešu!
Dolg aplavz na koncu podelitve ob izreku Aleševega imena solza ni mogel več zadržati. Vaša pomoč nam namreč trenutno pomeni več kot si morda lahko predstavljate!"

Lahko samo upamo, da se bo vse skušaj obrnilo na bolje.  

Značke: aleš-kranjc, zahvala

Članki iz rubrike