mia skrbinac, miša molk Svet24.si

Miša Molk in Mia Skrbinac: intervju, ki nas je ...

Princ Charles Svet24.si

Odstavili kraljico Elizabeto II.

nočno delo2 Svet24.si

Mame majhnih otrok lahko zavrnejo nočno delo

zan jansa trstenjakova sds pl Reporter.si

Družinsko podjetje Janeza Janše: sin Žan ...

rok snežič Necenzurirano

Policija, KPK & Co., se boste lotili Snežiča in ...

sentya-tiya-awbell Njena.si

Ljubezen po domače: Kakšna je poslovna pot ...

doncic Ekipa24.si

Navijači BESNI! Prizori iz DALLASA šokirajo, ne ...

hu
hu
1 14.11.2021 13:13:53

To je pa bolelo! SLOVENSKI SELEKTOR 'OKLOFUTAL' igralce: "Nekaj bo treba menjati - IGRALCE ali pa SELEKTORJA!"

Domen Jančič
Kot kaže je v slovenski hokejski reprezentanci precej vroče! Selektor Matjaž Kopitar je brez dlake na jeziku udaril po igralcih.

Po zadnjem mestu na turnirju na Jesenicah, ko je Slovenija izgubila tako s Francijo, Belorusijo kot z Avstrijo, je bil selektor Matjaž Kopitar izjemno razočaran.

matjaž kopitar
Domen Jančič

Potem je v svojem slogu pred kamero nacionalne televizije tudi povedal, kje on vidi težavo. "Razburjen sem, razočaran. Jeza te mine, ampak tole je pa stanje nad katerim se zamisliš. Jaz sem se že," je za Televizijo Slovenija dejal Kopitar in nadaljeval: "Tudi po koncu turnirja se bom zamislil in razmislil kako naprej. Tako pač ne gre. Mi se pogovarjamo o elitni skupini, sam pa tukaj vidim vse kaj drugega kot A skupino." Aprila naslednje leto bo prvenstvo drugega kakovostnega razreda iz katerega bosta dve ekipi napredovali med elito v Ljubljani. A treba bo nekaj spremeniti. "Očitno igralski kader ali pa trenerja," je bil zelo neposreden Kopitar, ki je dodal: "Bomo videli kako in kaj. Na srečo imamo še nekaj igralcev v tujini. Dokler bodo pripravljeni in telesno sposobni igrati deset mesecev in bodo hoteli igrati za reprezentanco, bo v redu... Potem pa... Ne vem. Tole ne bo dobro!"

Zelo oster komentar selektorja na trenutno stanje v slovenski reprezentanci. Mnogi se bodo morali zamisliti o svoji igri ali pa bodo morali zapustiti slovensko izbrano vrsto. No. morda pa bodo odgovorni začeli razmišljati tudi drugače... O novem selektorju.   

Članki iz rubrike