natasa ralijan tic gasper Odkrito.si

Bivša partnerica Gašperja Tiča nikogar ne ...

Severina Kojić Svet24.si

Veselje v družini Kojić: Severina delila veselo ...

ženska Petisvet.si

9 stvari, ki lahko naš dom uničijo, ali pa ...

potres, filipini, 22. 3 Svet24.si

FOTO: »Mogoče jih je slišati, kako kričijo od ...

Jelena Krsmanović Marjanović Svet24.si

FOTO: Jeleni pred smrtjo iznakazil obraz

gašper hafner Njena.si

Dvojno presenečenje na posestvu Hafner

4_Isaac in Patricija_fb Njena.si

Žena Isaaca Palme je prelepa nosečka

STA
STA
0 15.10.2018 18:12:31

Zakaj v reprezentanci ni Muršaka?

Drago Cvetanovič
Strokovni štab moške članske hokejske reprezentance je oblikoval seznam igralcev, vabljenih na prvi reprezentančni zbor v letošnji sezoni, ki bo tradicionalno potekal v času novembrskega premora v ligaških tekmovanjih.

Na seznamu za mednarodni turnir hokejskega izziva v Minsku ni prekaljenih Jana Muršaka, Jana Urbasa, Sabahudina Kovačevića. Slovenska selekcija se bo novembra udeležila mednarodnega turnirja iz niza hokejskega izziva, Euro Ice Hockey Challenge - EIHC, v Belorusiji.

Selektor Ivo Jan se je ob tokratnem zboru odločil, da bo preizkusil več mlajših igralcev, ki bodo tako imeli možnost pridobiti dragocene izkušnje.

Uvodnim treningom na Jesenicah, kjer se bodo risi zbrali v popoldanskih urah v ponedeljek, 5. novembra, bo sledila udeležba slovenske izbrane vrste na turnirju v Belorusiji.

Turnir bo od 8. do 10. novembra v beloruski prestolnici Minsk, na njem pa se bodo pomerile reprezentance Belorusije, Francije, Latvije in Slovenije.


Novembrski turnir članske izbrane vrste sodi v sklop štiriletnega dogovora Hokejske zveze Slovenije o medsebojnem sodelovanju z belorusko, francosko in latvijsko krovno hokejsko organizacijo.

Slovenski hokejisti se bodo v Minsku najprej pomerili z Latvijci, nato bo sledil obračun z domačini ter za konec še s Francozi.

Seznam:
- vratarji: Gašper Krošelj, Luka Gračnar, Matija Pintarič;
- branilci: Blaž Gregorc, Aleksander Magovac, Žiga Pavlin, Matic Podlipnik, Klemen Pretnar, Jurij Repe, Miha Štebih;
- napadalci: Tadej Čimžar, Boštjan Goličič, Andrej Hebar, Luka Kalan, Gregor Koblar, Anže Kuralt, Aleš Mušič, Ken Ograjenšek, Žiga Pance, Nik Pem, Anže Ropret, Nik Simšič, Jure Sotlar;
- rezerve: Rok Stojanovič, Mark Čepon, Gal Koren, Maks Selan, Miha Zajc.

Značke: hokej, sta

Članki iz rubrike