Marko Cvek 2 Odkrito.si

VIDEO: Branko iz Ljubezni po domače: A pri 49-ih ...

reka danica lovenjak prekmurje Svet24.si

Kam se pred vročino skrijejo znani obrazi?

sveče Petisvet.si

Plameni ne oddajajo le svetlobe, ampak tudi ...

oZ-naslovka_ malteška pomoč Svet24.si

Kdo so slovenski črni vitezi? So humanitarci ali ...

william kate Svet24.si

Princ William in Kate Middleton sta se odločila, ...

Miha Rodman Njena.si

Reka ljubezni: Dejan šokiral z drastično ...

nataša in marko2 Njena.si

Ljubezen po domače: Spoznajte Markovo srčno damo

STA
STA
0 15.10.2018 18:12:31

Zakaj v reprezentanci ni Muršaka?

Drago Cvetanovič
Strokovni štab moške članske hokejske reprezentance je oblikoval seznam igralcev, vabljenih na prvi reprezentančni zbor v letošnji sezoni, ki bo tradicionalno potekal v času novembrskega premora v ligaških tekmovanjih.

Na seznamu za mednarodni turnir hokejskega izziva v Minsku ni prekaljenih Jana Muršaka, Jana Urbasa, Sabahudina Kovačevića. Slovenska selekcija se bo novembra udeležila mednarodnega turnirja iz niza hokejskega izziva, Euro Ice Hockey Challenge - EIHC, v Belorusiji.

Selektor Ivo Jan se je ob tokratnem zboru odločil, da bo preizkusil več mlajših igralcev, ki bodo tako imeli možnost pridobiti dragocene izkušnje.

Uvodnim treningom na Jesenicah, kjer se bodo risi zbrali v popoldanskih urah v ponedeljek, 5. novembra, bo sledila udeležba slovenske izbrane vrste na turnirju v Belorusiji.

Turnir bo od 8. do 10. novembra v beloruski prestolnici Minsk, na njem pa se bodo pomerile reprezentance Belorusije, Francije, Latvije in Slovenije.


Novembrski turnir članske izbrane vrste sodi v sklop štiriletnega dogovora Hokejske zveze Slovenije o medsebojnem sodelovanju z belorusko, francosko in latvijsko krovno hokejsko organizacijo.

Slovenski hokejisti se bodo v Minsku najprej pomerili z Latvijci, nato bo sledil obračun z domačini ter za konec še s Francozi.

Seznam:
- vratarji: Gašper Krošelj, Luka Gračnar, Matija Pintarič;
- branilci: Blaž Gregorc, Aleksander Magovac, Žiga Pavlin, Matic Podlipnik, Klemen Pretnar, Jurij Repe, Miha Štebih;
- napadalci: Tadej Čimžar, Boštjan Goličič, Andrej Hebar, Luka Kalan, Gregor Koblar, Anže Kuralt, Aleš Mušič, Ken Ograjenšek, Žiga Pance, Nik Pem, Anže Ropret, Nik Simšič, Jure Sotlar;
- rezerve: Rok Stojanovič, Mark Čepon, Gal Koren, Maks Selan, Miha Zajc.

Značke: hokej, sta

Članki iz rubrike