favorskaya Svet24.si

Ruske oblasti aretirale novinarko, ki je pokrivala...

Natasha Diddee Svet24.si

Priljubljena blogerka leta živela brez želodca, ...

jv_0 Necenzurirano

Kaj se skriva v ozadju nenadnega odhoda direktorja...

kucan drnovsek bobo Reporter.si

Kučanova huda napaka: Drnovška je imel za ...

doncic Ekipa24.si

Zaigralo vam bo srce! Ste videli, v kakšni majici...

ela mei2 Njena.si

Skrito v raju: 'Ela' nenadoma vidno spremenjena?

novak djokovic Ekipa24.si

Je zaradi tega počilo med Đokovićem in ...

hu
hu
3 20.02.2018 10:59:18

ŽALOSTNO SLOVO po DVOJNEM UDARCU za slovenske hokejiste! Najprej ostali brez VELIKEGA ADUTA, nato bili deležni še - SODNIŠKE KRAJE?!

Reuters
Za slovenske hokejiste se je nastop na olimpijskih igrah zaključil.

Slovenska hokejska reprezentanca ne bo nastopila v četrtfinalu olimpijskega turnirja. Tekma z Norveško se je sicer začela sanjsko, risi so namreč povedli. A nato so tekmecu dovolili izenačiti, v podaljšku - redni del se je končal z 1:1 - pa so bili prav Norvežani tisti, ki so vnovič zadeli.

A zadetek, ki je Slovence poslal domov, je bil sporen. Celo sodniki so se odločili, da bodo pregledali posnetek. Zdi se, da je bil pred golom slovenski vratar Gašper Krošelj nepravilno oviran, ostal je namreč celo brez palice. Toda sodniki so ocenili, da kršitve ni bilo, zato so zadetek tudi priznali. Očitno jim moramo verjeti, a razočaranje je po slovesu kakopak gromozansko. Tudi zato, ker se je ves čas tekme zdelo, da so Slovenci korak pred tekmecem in da je le vprašanje, kdaj bodo zatresli njihovo mrežo. Ne nazadnje je v podaljšku Jan Muršak zadel celo vratnico! Kakšna škoda ... 



⇒ POROČILO S TEKME SI PREBERITE NA TEJ POVEZAVI!

Torek se je sicer že tako ali tako za Slovenijo začel na šokanten način, na tekmi namreč ni mogel igrati Žiga Jeglič, ki je padel na dopinškem testu.

Značke: risi, olimpijske-igre

Članki iz rubrike