favorskaya Svet24.si

Ruske oblasti aretirale novinarko, ki je pokrivala...

Natasha Diddee Svet24.si

Priljubljena blogerka leta živela brez želodca, ...

1663812312-036mv Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira ...

kucan drnovsek bobo Reporter.si

Kučanova huda napaka: Drnovška je imel za ...

ronaldo 11 Ekipa24.si

Avtor selfija v velikih težavah: zaradi vdora na ...

Ena zadnjih fotografij kralja Karla III., na njegovem obrazu je videti žalost in trpljenje Odkrito.si

Razpad monarhije? Veriga sramotnih neresnic

novak djokovic Ekipa24.si

Je zaradi tega počilo med Đokovićem in ...

hu
hu
0 19.01.2018 10:15:42

Jasno je, kateri SLOVENSKI hokejisti potujejo na olimpijske igre: na seznamu eno VELIKO presenečenje!

Drago Cvetanovič/HZS
Selektor slovenske izbrane vrste Kari Savolainen je danes izbral kandidate za olimpijski nastop v Južni Koreji. Seznam reprezentantov sta predstavila pomočnik Nik Zupančič in direktor hokejske zveze Dejan Kontrec, na njem pa je 25 igralcev.

Savolainen in Zupančič sta na seznam uvrstila tudi nekaj rezerv, na katere bosta računala v primeru, če bi prišlo do kakšnih zapletov z izbranimi igralci.

Na seznamu potnikov za OI v Pjongčangu pa so vratarji Luka Gračnar, Matija Pintarič in Gašper Krošelj, branilci Blaž Gregorc, Sabahudin Kovačevič, Aleš Kranjc, Žiga Pavlin, Matic Podlipnik, Jurij Repe, Mitja Robar, Luka Vidmar ter napadalci Boštjan Goličič, Andrej Hebar, Žiga Jeglič, Anže Kuralt, Jan Muršak, Aleš Mušič, Ken Ograjenšek, Žiga Pance, David Rodman, Marcel Rodman, Robert Sabolič, Rok Tičar, Jan Urbas in Miha Verlič. Najbolj presenetljivo ime na seznamu je prav gotovo Andrej Hebar, član Olimpije, ki je tudi edini predstavnik klubov iz Slovenije. 



Na seznamu rezerv so vratar Robert Kristan, branilca Miha Štebih, Andrej Tavželj ter napadalci Jan Drozg, Rok Pajič in Anže Ropret. Na tem pa nismo našli niti Klemna Pretnarja.

"Predstavljamo izbor igralcev, ki si po mnenju selektorja in celotnega štaba zasluži nastop na OI. Nisem jaz tisti, ki je odločal, to je najtežja naloga, tudi sam sem to že občutil. Izbor je bil narejen v dobri veri in sestavljen tako, da bomo dosegli čim boljše rezultate," je o seznamu dejal pomočnik selektorja Zupančič.

Članki iz rubrike