mlin Svet24.si

8-letnika skalpiralo na šolskem ogledu kmetije

medved, rjavi medved Svet24.si

Ministrstvo sledilo stroki: Letos bodo odstrelili ...

1701778337-dsc9818-01-1701778319724 Necenzurirano

"Kar sta na policiji počela Žakelj in Tonin, je ...

cernivceva 6a PL Reporter.si

Milijon in pol evrov vredne hiše gradbenega ...

luka doncic 24 pm Ekipa24.si

Luka Dončić objavil posebno fotografijo ...

marjetka-voglar-in-rudi-mlakar, poroka-na-prvi-pogled Njena.si

Rudi premagal vse ovire in zanetil ljubezen

pogacar Ekipa24.si

Kocine pokonci... Poglejte, komu je Pogačar ...

STA
STA
0 21.05.2023 10:32:11

Florida še drugič v gosteh boljša do Caroline

Profimedia
Hokejisti Florida Panthers so tudi na drugi gostujoči tekmi konferenčnega finala vzhodne konference premagali Carolino Hurricanes in vodijo z 2:0 v zmagah v seriji na štiri zmage. Sinoči so spet slavili po podaljšku, tokrat z 2:1.

Za drugo zmago Floride v seriji je po minuti in 51 sekundah podaljška zadel Matthew Tkachuk. Ta je potreboval vsega 12 sekund, da je izkoristil igro z igralcem več na ledu oziroma tako imenovani "power play".

Tkachuk je bil tako še drugič junak panterjev v podaljšku. Že na prvi tekmi je Floridi zagotovil zmago 13 sekund pred koncem četrtega podaljška.


Za panterje je bil tokrat natančen še Aleksander Barkov. Vratar Sergej Bobrovski, ki je na prvi tekmi zbral kar 63 obramb, jih je tokrat vpisal 37. Za gostiteljico Carolino je edini zadetek dosegel Jalen Chatfield.

Chatfield je sicer že po minuti in 43 sekundah dvoboja zadel za vodstvo domačinov. Barkov je nato sredi druge tretjine izenačil preden je obračun v podaljšku odločil Tkachuk.

Carolina tako ni izkoristila prednost domačega terena, serija pa se zdaj seli na Florido. Tretja tekma bo v noči na torek po slovenskem času.

Značke: hokej, nhl

Članki iz rubrike