Manca Špik Dobra karma

Manca Špik s hčerko preseljena na povsem ...

Vesna Šošterič (2) Svet24.si

Razvpita resničnostna zvezdnica išče moškega

HUAWEI_P40_0021 Svet24.si

Pet razlogov, zakaj izbrati Huawei P40 lite

Dejan Židan in Tanja Fajon Svet24.si

Židan ob odstopu: "Prišel je čas, da slovensko ...

Necenzurirano prenos Necenzurirano

Razkrivamo poti provizij za TEŠ6

Soraja 2 Odkrito.si

Torbica za 3.000 evrov in še kaj!

Mijo Matić Njena.si

Takole po karanteni uživa sanjski Mijo

nu
nu
2 17.04.2020 16:40:58

NORO! Hokejist je zaradi STROGIH UKREPOV kar v parku NAPADEL župana, kar je sledilo, ŠOKIRA! (video)

vszi
V Novokuznjecku je v parku prišlo do incidenta, v katerega sta bila vpletena župan in hokejist.

Gre za 25-letnega Nikolaja Starčenka, ki je pred časom igral za klub Kristall Berdsk. Slednji je v parku v športni opremi naletel na televizijsko ekipo in verbalno napadel človeka z masko, za katerega je verjetno mislil, da je novinar, ki je fantu dobronamerno dejal, naj gre zaradi lastne varnosti raje domov.

"Zakaj bi šel domov? Ker ste vi tako rekli?" se je razburil hokejist. "Mislim, da ku*čevo niste dojeli, zakaj bi potreboval papirje? Sem sem prišel trenirat. Zakaj bi se umiril in poslušal vaše neumnosti? Prav, bom pač šel nekam drugam ku*čevo trenirat. Sem bom prišel čez eno uro, ko ne bo več težav," se je jezil Starčenko, nato pa še nekaj sočnih besed namenil medijem, za katere je prepričan, da močno pretiravajo, ko poročajo o novem koronavirusu, in da si ob tem izmišljujejo stvari."Vse to je fikcija. Kdo potrebuje ves ta ku*čev cirkus? Vsi mislijo, da je cirkus. Samo vi in ljudje na televiziji govorite preklete neumnosti. Ljudje so je*eno šokirani, ampak vam je za en ku*ac mar o tem, kaj se dogaja," je bentil hokejist. Na koncu se je izkazalo, da je vse to govoril Sergeju Kuznjecovu, županu Novovuznjecka.

Slednji je video objavil na svojem Instagram profilu in z njim ljudem poslal sporočilo, naj se držijo ukrepov, saj samo na ta način lahko premagamo pandemijo in se spet vrnemo v normalno življenje, ob tem pa je pripisal: "Med obhodom mi je neki mladenič rekel, da smo si vse izmislili! Preklinjanje mu je zameglilo um. To objavo namenjam vsem! Mogoče je vaš prijatelj, sorodnik, ki potrebuje pomoč. Včasih lahko samo bližnji vidijo pomen tako pomembnih vprašanj. Pomagajte si med sabo in pazite nase."

Članki iz rubrike