Stanislav Štuhec Svet24.si

Kam je odšel Stanislav Štuhec? Svojci ga ...

Naj blok stoji na Pavšičevi ulici Svet24.si

Foto: Ponovno izbrali najlepši blok v Ljubljani

Damjan Žugelj Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo ...

zala tomasic Reporter.si

Janšev propagandist Tomašič zlorablja Nova24TV ...

rudiger Ekipa24.si

Genialno! Rüdiger vratarju Reala pomagal pred ...

femme-fatale, femme-fatale-2023 Njena.si

Skrito v raju: Igralka blestela na fotografiranju ...

elsnik Ekipa24.si

Uh, kakšne besede! Kapetan Olimpije Elšnik po ...

STA
STA
0 01.11.2019 10:15:50

Calgary po podaljšku strl odpor Nashvilla

Reuters
Hokejisti Calgary Flames so v severnoameriški ligi NHL gostovali pri Nashville Predators. Tekmo je odločil podaljšek, ki so ga dobili kanadski hokejisti s 6:5. Podaljšek sta odigrali tudi ekipi Vegas Golden Knights in Montreal Canadiens in tudi v Las Vegasu so se zmage s 5:4 veselili gosti iz Kanade.

Brendan Gallagher je v ameriški kockarski Meki dosegel svoj sedmi gol sezone manj kot dve minuti pred koncem in s tem Montrealu priigral podaljšek, v katerem je tekmo že po 27 sekundah z golom odločil Max Domi.

"Fantje se niso predali vse do konca, nikoli niso niti pomislili, da bi odnehali," je dejal trener Claude Julien. "Vedeli smo, da nas čaka težka tekma, ključno je bilo, da ostanemo mirni, in mislim, da nam je dobro uspelo."



V Nashvillu si Matthew Tkachuk ni mislil, da je comeback možen, potem ko je Calgary zelo slabo začel, nato pa je dosegel dva odločilna gola in pomagal gostom do zmage. Tkachuk je sprva zadel izenačujoči zadetek 40 sekund pred koncem rednega dela, nato pa še zmagovitega 1,4 sekunde pred iztekom podaljšane igre.

"Glede na naših slabih 20 minut si nisem mislil, da lahko pridemo celo do zmage. V zadnji tretjini smo sicer zaigrali bolje in tako bi morali že začeti tekmo," je po tekmi dejal junak večera.

Značke: nhl, hokej

Članki iz rubrike