Mint Butterfield Svet24.si

Izginila hčerka ameriškega milijarderja, ...

duša Svet24.si

Pogovori s pokojnimi ne izčrpajo, ampak pomirijo

Screenshot 2024-04-25 at 16.31.28 Necenzurirano

Žakelj obrnil ploščo: zdaj ve, da je na ...

milan kucan sr Reporter.si

Razvnete strasti v SD: Milana Kučana razkuril ...

popovic Ekipa24.si

Velika drama kapetana Celja: Po tekmi z Domžalami...

Simon Vadnjal Revija Stop

Znani obrazi so zelo okoljsko ozaveščeni

luka doncic Ekipa24.si

Luka Dončić je postal del izbrancev in podpisal ...

tu
tu
37 25.10.2019 23:05:59

BRUH! Namesto slovenske zastave DOMOBRANSKA! Sosedje ponižali našega šampiona in SLOVENIJO (foto)

vszi
Kakšno ponižanje Slovenije in slovenskega športa v Avstriji!

Saj ni res, pa je! Kar se je zgodilo na mednarodnem teniškem turnirju ATP na Dunaju v sosednji Avstriji je milo rečeno - SRAMOTA! Kaj sramota, še kaj več, še kaj hujšega. Kar so si privoščili Avstrijci, ki so se izkazali kot vse prej kot dobri sosedi, je naravnost neokusno, brez kančka dvoma vredno vsakršnega obsojanja. In dejansko bi bila na mestu celo reakcija vodilnih ljudi države! 


Pojdimo po vrsti: slovenski teniški igralec Aljaž Bedene se je na turnirju na Dunaju pomeril s francoskim tekmecem Gaelom Monfilsom. Četrtfinalni dvoboj je Monfils dobil, in sicer z 7:5, 6:1. Bedene se je v prvem nizu sicer dobro upiral četrtemu nosilcu in 13. igralcu s svetovne lestvice, ki je lani zaigral v finalu tega turnirja, v drugem pa je Francoz pritisnil na plin in v le 24 minutah odločil dvoboj v svojo korist. Skupno je njun prvi medsebojni obračun trajal uro in 12 minut.

Ampak vse našteto sploh ni tako zelo pomembno, kot je pomembno to, kar so si privoščili organizatorji. Ti so namreč ob priimku našega teniškega igralca, in to na glavnem semaforju, prikazali kar - DOMOBRANSKO ZASTAVO! Da gre za škandal velikanskih razsežnosti, ni dvoma. Da gre za nekaj, kar je milo rečeno nizkotna provokacija, je kristalno jasno. In da je to vsega obsojanja vredno, drži kot pribito! Sramota je edina možna beseda.

Članki iz rubrike