ženska jagode Dobra karma

Psihološki test: kakšno je vaše seksualno ...

david-urankar, jan-plestenjak Svet24.si

Presenečenje: Plestenjak se umika z glasbene ...

HUAWEI_P40_0021 Svet24.si

Pet razlogov, zakaj izbrati Huawei P40 lite

Čevapčiči Svet24.si

Če ste zamrznili te čevapčiče in nabodalca, ...

Necenzurirano prenos Necenzurirano

Razkrivamo poti provizij za TEŠ6

Soraja 2 Odkrito.si

Torbica za 3.000 evrov in še kaj!

Mijo Matić Njena.si

Takole po karanteni uživa sanjski Mijo

tu
tu
37 25.10.2019 23:05:59

BRUH! Namesto slovenske zastave DOMOBRANSKA! Sosedje ponižali našega šampiona in SLOVENIJO (foto)

vszi
Kakšno ponižanje Slovenije in slovenskega športa v Avstriji!

Saj ni res, pa je! Kar se je zgodilo na mednarodnem teniškem turnirju ATP na Dunaju v sosednji Avstriji je milo rečeno - SRAMOTA! Kaj sramota, še kaj več, še kaj hujšega. Kar so si privoščili Avstrijci, ki so se izkazali kot vse prej kot dobri sosedi, je naravnost neokusno, brez kančka dvoma vredno vsakršnega obsojanja. In dejansko bi bila na mestu celo reakcija vodilnih ljudi države! 

Pojdimo po vrsti: slovenski teniški igralec Aljaž Bedene se je na turnirju na Dunaju pomeril s francoskim tekmecem Gaelom Monfilsom. Četrtfinalni dvoboj je Monfils dobil, in sicer z 7:5, 6:1. Bedene se je v prvem nizu sicer dobro upiral četrtemu nosilcu in 13. igralcu s svetovne lestvice, ki je lani zaigral v finalu tega turnirja, v drugem pa je Francoz pritisnil na plin in v le 24 minutah odločil dvoboj v svojo korist. Skupno je njun prvi medsebojni obračun trajal uro in 12 minut.

Ampak vse našteto sploh ni tako zelo pomembno, kot je pomembno to, kar so si privoščili organizatorji. Ti so namreč ob priimku našega teniškega igralca, in to na glavnem semaforju, prikazali kar - DOMOBRANSKO ZASTAVO! Da gre za škandal velikanskih razsežnosti, ni dvoma. Da gre za nekaj, kar je milo rečeno nizkotna provokacija, je kristalno jasno. In da je to vsega obsojanja vredno, drži kot pribito! Sramota je edina možna beseda.

Članki iz rubrike