testenine črvi odpoklic Svet24.si

Odpoklic izdelka: Na trgovskih policah so se ...

jasna-kuljaj Svet24.si

Jasna Kuljaj sprejela novo vlogo programske ...

Klemen Žibert Necenzurirano

Objavljamo poročilo o finančni luknji v SD: kaj ...

grims cerkev-kriz mora bit-facebook Reporter.si

Kako Cerkev omogoča predvolilno kampanjo Branka ...

mark cuban pravi mvp pm Ekipa24.si

Provokacija v srbskem jeziku?! Neverjetno, kaj o ...

Pogled, ki pove vse! Odkrito.si

Meghan - ljubosumni izpad? Ženski ukazala, naj se...

ana gros af Ekipa24.si

Navijači kričijo: to je sramota! Zgodovinskih ...

STA
STA
0 19.10.2019 10:34:58

Colorado zabeležil novo zmago

Moštvo Colorado Avalanche je v severnoameriški hokejski ligi NHL zabeležilo novo zmago. Tokrat je zmagalo v gosteh pri Florida Panthers po podaljšku s 5:4. Odločilni gol je po nekaj več kot treh minutah podaljška dosegel Nathan MacKinnon in tako poskrbel, da Colorado v novi sezoni ostaja pri enem porazu po podaljšku.

MacKinnon je bil zaradi poškodbe noge vprašljiv za to tekmo, a je na koncu prispeval odločilni gol. Z dvema zadetkoma in podajo se je izkazal Andre Burakovsky.

Hokejisti Anaheim Ducks so pred svojimi gledalci prišli do zmage s 4:2 nad Carolino Huricanes. Domače je v vodstvo popeljal Adam Henrique, ki je zadel četrtič v zadnjih treh tekmah. Na 3:0 je potem v drugi tretjini, ko so padli štirje zadetki, dva na vsaki strani, povišal Jakob Silfverberg, ki je dosegel petstoti gol v ligi NHL. Končni izid 4:2 pa je v 33. minuti s prvencem v ligi NHL postavil Haydn Fleury v dresu Caroline.

Pot k domači zmagi Edmonton Oilers z 2:1 proti Detroit Red Wings je tlakoval James Neal, z devetimi goli trenutno najboljši strelec lige. Vsi trije zadetki so padli v drugem delu igre, najprej je na 2:0 za domače povišal Ethan Bear, končni izid pa je v 37. minuti postavil Mike Green.


Hokejisti Chicago Blackhawks so do zmage s 3:2 nad Columbus Blue Jackets prišli po podaljšku. Odločilni gol je v prvi minuti podaljška dosegel Jonathan Toews.

Ekipa Washington Capitals je doma s 5:2 premagala New York Rangers. K zmagi sta močno prispevala T.J. Oshie z dvema goloma in John Carlson s tremi podajami.

Poti iz krize pa še vedno niso našli hokejisti Dallas Stars, ki so izgubili še peto tekmo v nizu, tokrat na gostovanju pri Pittsburgh Penguins z 2:4. Za domače je dvakrat v zadnji tretjini zadel Kris Letang in tako pomembno prispeval k peti zaporedni zmagi svojega moštva.

Los Angeles Kings in Anžeta Kopitarja nova tekma čaka v noči na nedeljo, ko v goste prihaja Calgery Flames.

Značke: hokej, nhl

Članki iz rubrike