tim kevin ravnjak 1 Dobra karma

Udarci usode: športnik zaradi poškodbe glave in ...

Tom Hanks, igralec Svet24.si

Takšne simptome okužbe s covidom je imel slavni ...

UV-TRAVNER HOJS-pl Reporter.si

Tako Janez Janša napoveduje udar na odtujene ...

ennio morricone Svet24.si

Umrl je velemojster filmske glasbe, legendarni ...

joc pečečnik1 Necenzurirano

Joc Pečečnik ima za pet milijonov evrov težav

komarji1 Odkrito.si

Ali komarji lahko prenašajo novi korona virus?

Miša Molk Njena.si

65-letna Miša Molk mami v kopalkah

tu
tu
0 18.10.2019 00:41:59

TRPLJENJE mame Novaka Đokovića. Odprla je dušo in POVEDALA, ZAKAJ JE ŽALOSTNA

Profimedia
Mama najboljšega teniškega igralca na svetu Novaka Đokovića se je za indijsko različico magazina GQ razgovorila o svojem sinu.

Hrvatica iz Vinkovcev, Dijana Đoković, sicer pa z dekliškim priimkom Žagar, je razlagala odnos svojega sina z Rafaelom Nadalom in Rogerjem Federerjem. "Novak stalno dela na sebi, še posebej takrat, ko igra z Nadalom ali Federerjem. To so posebni dvoboji. Pred zadnjim finalom v Wimbledonu mi je dejal, da mu bo težko, saj bodo vsi navijali za Švicarja. Potem uporabi to energijo na način, da si predstvlja, kako vsi navijajo zanj."

Mama občuti, da navijači bolj cenijo oba sinova tekmeca. "To je bilo mogoče čutiti tako v Avstraliji, kot tudi v New Yorku ali v Londonu. V Parizu niti ne toliko, ker se jim je prikupil, ko je začel govoriti francosko. Sicer pa ne vem, zakaj je nastala ta razlika. Novak je zelo prijazen in priden, ljudje pa ga ne cenijo dovolj."Mama Dijana misli, da je to pač era Federerja in Nadala. "Ko je bil Novak tretji na svetu, je bilo vse v redu. Da sta le bila onadva prvi in drugi. Čim pa je postal številka ena, številni tega niso prenesli. Zaradi tega sem žalostna, zaradi tega trpim. Čim je na drugi strani mreže Federer, vsi navijajo zanj."

Ne glede na to, Đokovićevo mamo navdaja sreča in ponos. "Toliko časa je na prvem mestu in vse te lovorike, vsi ti nepozabni trenutki, ko smo bili skupaj ... Ne vem, kako dolgo bo še igral. Verjetno vsaj do 35. leta, morda še dlje. Federer jih ima 38 in še vedno igra. Verjamem, da bo presegel Federerjev Grand Slam rekord. Vem, da je to njegov cilj. In biti najboljši na svetu. Jaz pa želim le to, da bi bil moj otrok zdrav."

Članki iz rubrike