ženska Dobra karma

Hišna številka: povej mi svoj naslov in povem ...

TANJA PIRC na crnem 5 Svet24.si

»Ta šov bo zabavna anekdota za vnuke« Slavno ...

suncic_pl_01.11.14 Reporter.si

Maja Sunčič: Kdo bolj ogroža svobodo govora v ...

sola tabla uciteljica ucilnica ucenec pouk dobrepolje Svet24.si

Vzgojiteljem v vrtcih in učiteljem do 6. razreda ...

20200714-01015459 Necenzurirano

Prej lobirala v poslih z maskami, zdaj jih bo ...

netflix, dokumentarec, social-dilemma Odkrito.si

Sobe z odmevom - Zakaj so družabna omrežja ...

marijana b Njena.si

Ljubezen na vasi: Voditeljica rodila deklico

hu
hu
0 12.10.2019 01:05:43

STE BESNI? Želite RAZGRAJATI? Bi kaj RAZBILI? Američani našli rešitev za VANDALIZEM (foto & video)

Kaj si bodo še izmislili Američani? Tole je novost v prenovljeni dvorani Wells Fargo Center v Filadelfiji, kjer domuje tudi ekipa Flyersov iz lige NHL.

V renovacijo dvorane so vložili 265 milijonov dolarjev, med novostmi v pravem pomenu besede pa je takoimenovana 'rage room' ali soba za izlivanje besa. Cena? 35 dolarjeva za enega ali 60 dolarjev za dva pogumneža, ki bosta bes izlivala pet minut. Soba je na voljo v zgornjem nadstropju dvorane.

V sobi so različna orožja oziroma orodja, kot so bejzbol kiji, kitare, hokejske palice, kladiva. In tarče v podobi televizorjev, steklenic, plošč. Na nekaterih je celo logiotip nasprotne ekipe. Vse to za zdravljenje frustracij, za izlivanje besa, jeze ...

Wells Fargo Center rage room 2


Flyersi že 44 let čakajo na Stanleyjev pokal, deset let niso bili v finalu. Bes navijačev je naraščal, številni so metali stvari na ledeno ploskev, tudi v igralce. Vodstvo kluba je potem prišlo na idejo o posebni sobi. Pa še zaslužili bodo.

Rage room je bila prvič na voljo ta teden med tekmo z New Jerseyjem. Na vrsto lahko pride 14 besnih navijačev, prijatelji in družinski člani lahko gledajo izliv jeze. "To je res nekaj posebnega. Nič podobnega še ni bilo," pravi Valerie Camillo, eden od vodilnih mož kluba. Koncept so preizkusili z nekaj navijači, ki so potem povedali, da je to sveža in predvsem zabavna ideja.

Prvi besen navijač, ki je preizkusil sobo, je bil Peter Caccioppoli iz New Yorka. "Zlomil sem palico in bilo je zabavno. Kij sem brez težav obvladal, saj sem dolgo igral bejzbol. Vrgel in raztreščil sem nekaj plošč. Tudi kladivo je bilo zabavno. Imel sem se super."

Wells Fargo Center rage room 3

Wells Fargo Center rage room 1

Wells Fargo Center rage room 4

Članki iz rubrike