Rusko veleposlaništvo Svet24.si

Izgnani ruski diplomat naj bi zapustil Slovenijo

fantka Svet24.si

Drobna zadovoljstva vodijo v prostor neskončnih ...

1663812312-036mv Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira ...

janez janša, shod Reporter.si

Kdo ima koga za norca? Janša, večkrat v ...

kozelj ronaldo Ekipa24.si

250 evrov kazni za Janeza, kar pa ne bo šlo iz ...

Ena zadnjih fotografij kralja Karla III., na njegovem obrazu je videti žalost in trpljenje Odkrito.si

Razpad monarhije? Veriga sramotnih neresnic

ronaldo sesko lv Ekipa24.si

Srbi zaradi Slovenije že trepetajo pred evropskim...

Oglasno sporočilo
Oglasno sporočilo
0 11.10.2019 15:15:40

Smart Sport, moj žepni trener

Ko je Klemen Bibič, športni navdušenec, kineziolog in fitnes trener, spraševal ljudi, zakaj nič ne telovadijo, so navedli dva vzroka. Prvi je ta, da nimajo dovolj prostega časa, drugi pa, da so osebni trenerji predragi, da bi jih najeli. Zato je dobil idejo o športni aplikaciji Smart Sport, ki bi rešila obe težavi.

Smart Sport – moj osebni trener
Klemen je prepričan, da bo zaradi aplikacije Smart Sport naše življenje precej lažje. Predvsem pa zdravo in aktivno. Športna aplikacija spremlja naš napredek in nas z njegovo ekipo trenerjev vodi skozi proces treningov. S pomočjo športnih strokovnjakov je naša vadba tako najbolj optimalna, saj nam trenerji glede na naš prosti čas, prostor in pripomočke svetujejo, katere vaje naj izberemo.

file1-1

Uporaba aplikacije je preprosta, v Smart Sportu ustvarimo svoj profil, poklikamo ustanovo, v kateri smo – ne glede na to, ali smo v telovadnici, fitnesu, hotelu ali v svoji dnevni sobi. Prek Smart Sporta nato izberemo trenerja, ki nas nadzoruje, in z njim komuniciramo prek »chata« oz. klepetalnice. Trener nam na podlagi našega prostega časa predpiše urnik vadbe, svetuje nam primerne obroke, aplikacija pa nas redno obvešča o času za trening in prehranjevanju.

file-1

Smart Sport združuje aktivne ljudi

V osnovi je razvoj aplikacije Smart Sport namenjen športnemu turizmu, saj je Klemen v praksi pri delu s profesionalnimi športniki na pripravah ugotovil, da na trgu ni medija, ki bi na daljavo nadzoroval potek treningov, jih spreminjal, prilagajal in napredek nadzoroval. Tako je z ekipo programerjev pripravil projekt, ki združuje turistične namestitve, športne ustanove, trenerje in športnike ali rekreativce, vadbo pa trener skozi aplikacijo Smart Sport prilagodi željam in ciljem vsakega posameznika.

Capture2

Ne glede na to, kje je turist nastanjen, v hotelu, toplicah ali morda v šotoru v gozdu, povsod si lahko ustvari svoj profil na Smart Sportu, se poveže s trenerjem in izbere ustrezne telovadne pripomočke. Trener mu nato predpiše ustrezen jedilnik, ki mu ga izbrana turistična namestitev tudi pripravi, ali prejme recept za pripravo jedi doma. Namen aplikacije je spodbujati zdrav in aktiven način življenja. Vadeči tako nikoli ni prepuščen samemu sebi, na svojem telefonu ima vedno športnega prijatelja, ki ga bo spodbujal, da še naprej izvaja vadbeni program in nadaljuje svojo zdravo odločitev.

1_popravljeno

Izberite svojega digitalnega trenerja, ki bo vedno z vami.
Smart Sport je pametni trener, ki ga lahko imamo vedno s sabo, v žepu. Za aplikacijo stoji trener v fizični obliki, s katerim smo lahko vedno v stiku. S pomočjo Smart Sporta lahko vedno telovadimo in nadzorujemo svoj napredek, ne glede na to, ali smo doma ali nekje na počitnicah.

Članki iz rubrike