Mint Butterfield Svet24.si

Izginila hčerka ameriškega milijarderja, ...

duša Svet24.si

Pogovori s pokojnimi ne izčrpajo, ampak pomirijo

Screenshot 2024-04-25 at 16.31.28 Necenzurirano

Žakelj obrnil ploščo: zdaj ve, da je na ...

milan kucan sr Reporter.si

Razvnete strasti v SD: Milana Kučana razkuril ...

popovic Ekipa24.si

Velika drama kapetana Celja: Po tekmi z Domžalami...

Ansambel Igor in zlati zvoki Revija Stop

»Vse dni, vse noči« igrajo že lepih 32 let

luka doncic Ekipa24.si

Luka Dončić je postal del izbrancev in podpisal ...

STA
STA
0 30.03.2019 09:00:22

Detroit zmagal četrtič zapored

Reuters
Hokejisti Detroit Red Wings so v severnoameriški hokejski ligi NHL zabeležili četrto zaporedno zmago. Tokrat so doma s 4:0 nadigrali New Jersey Devils. Tyler Bertuzzi je prispeval gol in dve podaji, Jonathan Bernier je v prvih dveh tretjinah zbral 21 obramb, potem pa zaradi poškodbe zapustil led.

V zadnjem delu je branil Jimmy Howard in zbral sedem obramb. Detroit je zmagal na šesti od zadnjih sedmih tekem, New Jersey pa izgubil na enajsti od zadnjih petnajstih.

Nashville Predators se je z gostujočo zmago s 3:1 pri Pittsburgh Penguins izenačil na prvem mestu centralne skupine z Winnipeg Jets. Craig Smith je načel mrežo domačih in prispeval podajo za zadnji gol Nashvilla, častni zadetek domačih je dosegel Nick Bjugstad.

Nashiville in Winnipeg imata štiri točke prednosti pred St. Louis Blues, ki je izgubil z 2:4 proti New York Rangers, potem ko je po prvi tretjini vodil z 2:0, a so nato zadevali le še domači, vratar New Yorka Aleksandar Georgiev je zaklenil svoja vrata.



Colorado Avalanche je doma po kazenskih strelih s 3:2 premagalo Arizono Coyotes. V rednem delu so domači oba gola dosegli v drugem delu igre, gostje pa v tretji tretjini, ko je obakrat zadel Oliver Ekman-Larsson, tudi izenačujoči gol v zadnji minuti rednega dela. Pri kazenskih strelih je bil uspešen le domači hokejist Nathan MacKinnon, ki je tudi načel mrežo Arizone.

Moštvo Calgary Flames je doma s 6:1 nadigralo Anaheim Ducks, Sean Monahan je vpisal dva gola in dve podaji, lanski finalisti Vegas Golden Knights pa so doma z 2:3 izgubili z Minnesoto Wild.

Anžeta Kopitarja in Los Angeles Kings, ki nima več možnosti za končnico, nova tekma čaka v nedeljo, ko bodo gostili Chicago Blackhawks.

Značke: hokej, nhl

Članki iz rubrike