mir narava Svet24.si

Tedenski horoskop: V tišini lahko prisluhnete ...

Ijen Svet24.si

Turistka zgrmela 70 metrov v krater aktivnega ...

Vežnaver Necenzurirano

Afera sodna stavba: ko je država plačala ...

ljudmila novak pl Reporter.si

Ljudmila Novak: »Če nekdo stokrat pove, da sem ...

620-24-reli1 Ekipa24.si

Grozljivka na reliju! Vsaj sedem mrtvih, 21 ...

Simon Vadnjal Revija Stop

Znani obrazi so zelo okoljsko ozaveščeni

pogacar Ekipa24.si

Kocine pokonci... Poglejte, komu je Pogačar ...

STA
STA
0 03.02.2019 07:58:48

Kralji izgubili v New Yorku, Kopitar prispeval gol in podajo

Reuters
Hokejisti iz Los Angelesa so na gostujočem obračunu pri zasedbi New York Islanders izgubili z 2:4. Slovenski zvezdnik v kalifornijski ekipi Anže Kopitar je bil med vidnejšimi posamezniki dvoboja v Nassau Coliseumu, v 21:56 minute je dosegel izenačujoči gol za 1:1 in prispeval podajo pri zadetku Ilje Kovalčuka za vodstvo z 2:1.

A to ni bilo dovolj za zmago kraljev, ki ostajajo na zadnjem mestu v zahodni konferenci v severnoameriški ligi NHL. Na dosedanjih tekmah so dosegli 20 zmag in doživeli 27 porazov, štiri njihove tekme pa so epilog dobile šele po koncu rednega dela.


Na današnjem obračunu v New Yorku so za gostitelje, ki so na visokem drugem mestu v vzhodni konferenci, zadeli Casey Cizikas, Mathew Barzal, Michael Dal Colle in Brock Nelson. Izkazala sta se tudi Ryan Pulock in vratar Robin Lehner.

Prvi je prispeval tri asistence, drugi pa je ubranil 34 strelov hokejistov kalifornijske zasedbe, ki bodo naslednjo tekmo igrali v noči na torek, ko jih v velikem jabolku čaka dvoboj z zasedbo New York Rangers.

Značke: nhl, sta

Članki iz rubrike