Tanja Ribič 1 Odkrito.si

Družina Tanje Ribič zaradi Đura v šoku!

iča Svet24.si

Umrla humoristka Iča Putrih

Luna Petisvet.si

Konec sprenevedanja, na dan prihaja resnica!

matjaž han, miha kordiš Svet24.si

Matjaž Han Levici: "Fantje mladi, ta trenutek ...

Saša Lendero 2 Svet24.si

Saša Lendero ima eno težavo z vodenjem ...

can yaman Njena.si

Takšno telo pod obleko skriva Ferit

milan Njena.si

Junakom šova Ljubezen po domače podivjali hormoni

Stane Kadunc
Stane Kadunc
0 01.02.2019 19:49:16

Kaj lahko storijo Kamničanke v Tržiču?

Nina Modrinjak se letos nahaja v odlični formi.
psno
V 13. krogu v 1. A ligah je v Tržiču na sporedu dvojni obračun sosedov, domačega Ljubelja in Calcita iz Kamnika.

Najprej se bodo pomerila dekleta obeh klubov. Tekma je izredno pomembna v boju za četrto mesto in s tem za Evropo. Trenutno je v prednosti Ljubelj, ki ima točko prednosti. Za Calcit je pomembno, da ostane neporažen, sicer je praktično konec upov za Evropo. Po koncu te tekme pa se bosta srečali še moški ekipi obeh klubov. Tu je prednost občutno na strani Tržičanov, ki v zadnjem času igrajo na visokem nivoju. Za varovance Robija Blahe bo srečanje s sicer zelo močnimi, toda pomlajenimi igralci Calcita, pomembna tekma v pripravah na veliki derbi prvenstva s Konstruktorjem, ki bo čez tri tedne.

Mariborčani gostujejo v Hrastniku, kjer lahko od njih pričakujemo ponovno zelo visok ekipni rezultat. Dan pozneje doma gostijo še Konjičane, saj bodo v času 14. kroga igrali povratno tekmo evrolige s slovaško Podbrezovo. Zelo zanimiva tekma pa se obeta v Novi Gorici, kjer gostuje Litija, ki ima le dve točki več od gostiteljev. Zanimivo bo tudi v Konjicah, kjer gostuje Triglav. Kranjčani so se na zadnji tekmi izkazali z dobrim ekipnim rezultatom, zato se bodo morali Kirbiš in soigralci močno potruditi, da pridejo do točk. Zadnja tekma 13. kroga pa bo v Postojni, kjer bodo gostovali Jeseničani. Pogled na lestvico razodeva, da bodo v vlogi favoritov seveda domačini.

V ženski elitni ligi vodilni Triglav gostuje pri zadnji Litiji. Z novima točkama bi bile Kranjčanke še za korak bližje k naslovu prvakinj. Zelo zanimivo pa bo prav gotovo na štajerskem derbiju v Mariboru, kjer domači Miklavž gosti sosedski Impol. Trenutno so Bistričanke boljše za dve točki. Celjanke v vlogi favorita prihajajo v Postojno. V drugem delu po vrnitvi mlade Bizjakove igrajo precej bolje, zato domači Proteus čaka težko delo v upanju na kakšno presenečenje. Brest pa bo v sosednji Cerknici gostil Radeljčanke. Na tej tekmi so Cerkničanke seveda favoritinje, saj doma po običaju kažejo zelo dobre predstave.

1. A liga moški, 13. krog (sobota)
Hrastnik – Konstruktor (13.00)
Konjice – Triglav (14.00)
Gorica – Litija (16.00)
Ljubelj – Calcit (17.00)
Proteus – Sij-Acroni (17.30)
14. krog
Konstruktor – Konjice (nedelja, 15.00)
1. A liga ženske, 13. krog (sobota)
Ljubelj – Calcit (13.00)
Brest – Remoplast (14.00)
Proteus – Celje (14.00)
Litija – Triglav (15.00)
Miklavž – Impol (16.00)
Galerija
Značke: kegljanje, prva-liga

Članki iz rubrike