kranj, prometna-nesreča, avtobus Svet24.si

Policija išče voznika avtobusa, ki je v Kranju ...

duša Svet24.si

Pogovori s pokojnimi ne izčrpajo, ampak pomirijo

Screenshot 2024-04-25 at 16.31.28 Necenzurirano

Žakelj obrnil ploščo: zdaj ve, da je na ...

milan kucan sr Reporter.si

Razvnete strasti v SD: Milana Kučana razkuril ...

popovic Ekipa24.si

Velika drama kapetana Celja: Po tekmi z Domžalami...

poroka rudi marjetka Njena.si

Marjetko in Rudija razdvojili, a sta našla pot ...

luka doncic Ekipa24.si

Luka Dončić je postal del izbrancev in podpisal ...

STA
STA
0 29.11.2018 09:00:19

Crosby sam premalo za uspeh Pittsburgha

Reuters
Hokejisti v severnoameriški ligi NHL so v noči na četrtek odigrali pet tekem, najbolj je odmeval "hat trick" Sidneyja Crosbyja, ki pa sam ni mogel premagati Colorada. Na koncu je bil izid 3:6.

Colorado je za šesto zaporedno zmago tokrat premagal Crosbyjevo ekipo, kjer je kanadski zvezdnik sicer blestel in prvič v sezoni dosegel tri gole na eni tekmi. Tokrat je sam poskrbel za izenačenje, potem ko so pingvini zaostajali z 0:3. Dva gola je dosegel v manj kot minuti ob koncu drugega dela, tretjega je dodal na začetku zadnje tretjine.

A potem se je ustavilo, na drugi strani pa je Gabe Landeskog poskrbel za novo vodstvo tekmecev, delo pa je v zadnji minuti s strelom na prazen gol dokončal Nathan MacKinnon, zanj je bil to 18. gol sezone, pred tem je prispeval še tri podaje.

Auston Matthews se je po 14 tekmah premora zaradi poškodbe uspešno vrnil na led in svojemu Torontu zagotovil zmago s 5:3 proti San Joseju, dosegel je dva gola.



Z dvema goloma na tekmi, drugi je bil zmagoviti za 3:2, se je izkazal tudi Nick Ritchie; njegov Anaheim je premagal Florido s 3:2, pri čemer je drugi zadetek Ritchie dosegel minuto in pol pred koncem. Izkazal pa se je tudi vratar John Gibson z 42 obrambami.

V Calgaryju je odločal podaljšek, ki pa je trajal le 24 sekund. Tyler Seguin je takrat dosegel odločilni gol za Dallas, ki je tako prekinil niz štirih zaporednih porazov na gostovanjih. Domači so sicer trdili, da so tekmeci njihovega vratarja ovirali, a je po ogledu posnetka zadetek obveljal.

Moštvo slovenskega zvezdnika v NHL Anžeta Kopitarja Los Angeles bo, potem ko je nazadnje dobilo dve tekmi v nizu, naslednji dvoboj igralo v petek proti Edmontonu.

Značke: hokej, nhl

Članki iz rubrike