Mile Ćulibrk Svet24.si

Umrl izbrisani kralj pleskavic, velik prijatelj ...

Taylor Swift Svet24.si

Nov album Taylor Swift – 31 pesmi, vsaka s ...

1711036296-dsc9299-01-1711036248215 Necenzurirano

Afera Dars: poslanca NSi na policiji preverjala, ...

cernivceva 6a PL Reporter.si

Milijon in pol evrov vredne hiše gradbenega ...

luka doncic 24 pm Ekipa24.si

Luka Dončić objavil posebno fotografijo ...

Simon Vadnjal Revija Stop

Znani obrazi so zelo okoljsko ozaveščeni

pogacar Ekipa24.si

Kocine pokonci... Poglejte, komu je Pogačar ...

STA
STA
0 21.11.2018 11:06:18

Naftarji do zmage v Kaliforniji, McDavidu stoti gol kariere

Edmonton Oilers
Reuters
Hokejisti San Jose Sharks so na edini tekmi večera v severnoameriški ligi NHL v domači dvorani po podaljšku izgubili proti Edmonton Oilers. Naftarji, ki jih je kot trener prvič vodil Ken Hitchcock, Connor McDavid pa je dosegel stoti gol kariere, so po podaljšku slavili s 4:3. Junak večera je bil Leon Draisaitl, ki je zadel po 51 sekundah podaljška.

Edmonton Oilers so dan začeli s tem, da so odpustili trenerja Todda McLellana in ga zamenjali s Hitchcockom, končali pa s prvo zmago po treh zaporednih porazih in skupno s komaj drugo na zadnjih osmih tekmah.


Naftarji so zaostajali v začetku zadnje tretjine, ko je McDavid pripravil gol za izenačenje - strelec je bil Drake Caggiula -, McDavid je bil odločilen tudi pri zadetku v podaljšku, ko je podal Draisaitlu, ta pa je ukanil domačega vratarja Martina Jonesa. Vratar gostov Mikko Koskinen je zbral 22 obramb.

Slovenski zvezdnik lige NHL Anže Kopitar bo s svojimi Los Angeles Kings, najslabšo ekipo celotnega prvenstva NHL, naslednjo tekmo odigral v četrtek, ko bo s soigralci v Staples Centru gostil Colorado Avalanche.

Značke: nhl, hokej

Članki iz rubrike