Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
bk
bk
30.05.2015 14:08:55
Deli članek:

Šok, jok, nejevera, odprta usta, objemanje, smeh ... (video)

Ameriška televizijska mreža presenetila nič hudega sluteče hokejske navijače. Njihove reakcije, ko so stopili v posebno sobo, so neprecenljive.

Televizijska mreža NBC sports je kakšnemu ducatu navijačev izpolnila življenjsko željo, ko jih je pod pretvezo povabila k sodelovanju pri nič kaj posebni raziskavi o hokeju in televiziji.


Z navijači so novinarji naprej opravili intervjuju, v katerem so se z vsakim gostom pogovarjali o njihovi najljubši ekipi, kaj jim pomeni hokej, kaj imajo pri tem najraje. Že v tem delu triminutnega videa je slišati marsikatero zanimvo izjavo, najbolj izstopa stavek navijača Chicago Blackhawksov: "Samo enkrat v življenju sem svojo babico, ki je po veri Judinja, slišal preklinjati, in to je bilo na hokejski tekmi."

Z intervjuvancu so se seveda dotaknili tudi najbolj zaželene hokejske trofeje na svetu - Stanleyjevega pokala in o njegovem pomenu, ki ga ima srebrnina v njihovem življenju.

Potem, ko so z intervjujem opravili, so prostovoljce nadaljnje pospremili v sobo, da bi podpisali nekaj obrazcev, a tam so jih presenetili s čisto pravim pokalom Lorda Stanleyja.

Reakcije navijačev so res iskrene, zanimive in raznolike. "Vedeli smo, da so navijači NHL ekip zelo strastni glede hokeja in svojih klubov, a nikakor nismo pričakovali kako čustveni, razburjeni in srečni bodo bili, ko so srečali Stanleyjev pokal," je dejal Brad Roth, ki je bil eden od kreativnih vodij projekta.