Aleksa Balašević Svet24.si

Balaševićev sin obžaluje vse, kar je storil v ...

los Svet24.si

70-letnik se je plazil po grmovju, a ni preživel ...

1715284723-172a1604-1715284697347 Necenzurirano

SD želeli rubiti vilo na Levstikovi. Han: ...

kaloh irgl logar Jure Klobcar Reporter.si

Nižje plače za Logarja in upornike iz SDS: ...

luka doncic oklahoma dallas pm Ekipa24.si

Noro! Dončić in Dallas sta po tem izjemnem ...

gaja matej 1 Njena.si

Skrito v raju: To je najljubši prizor Mateja ...

doncic slacilnica Ekipa24.si

Takšnega Dončića še niste videli! Prizori iz ...

STA/hu
STA/hu
0 08.11.2014 09:47:27

Rački kljub porazu še naprej na čelu lige

Anaheim Ducks so morali v noči na soboto po kazenskih strelih priznati premoč Arizoni Coyotes, kljub temu pa niso izgubili vodilnega položaja na lestvici lige NHL.

Hokejisti Caroline Hurricanes so v severnoameriški hokejski ligi NHL po podaljšku s 3:2 premagali Columbus Blue Jackets, Anaheim Ducks pa so doma po kazenskih strelih izgubili z Arizono Coyotes z 2:3, vendar so ostali z 22 točkami na čelu lige.

Igralci Buffalo Sabres so doma klonili z Edmonton Oilers z 2:3, s tem izidom pa so na svojem ledu izgubili tudi hokejisti Chicago Blackhawks v dvoboju z Washington Capitals. Ekipa Detroit Red Wings je premagala New Jersey Devils s 4:2.

Igralci iz ameriške prestolnice so v drugi tretjini zaostajali že za dva gola, vratar Braden Holtby (38 obramb) pa je v nadaljevanju zaustavil vse strele domačih. Za goste so v manj kot petih minutah drugega dela zadeli Andre Burakovsky ter Marcus Johansson in Joel Ward, slednja v razmaku 42 sekund zadnje minute.

Po prvih štiridesetih minutah je Carolina Hurricanes zaostajala z 1:2, Šved Victor Rask je nato izsilil podaljšek, v katerem je dvoboj odločil njegov rojak Elias Lindholm. Slednji je zabil odločilne gole za tri zmage na zadnjih štirih tekmah svoje ekipe. Anaheim je po uvodni tretjini upravičil vodilno vlogo v prvenstvu, po vodstvu z 2:0 pa sta za Arizono v 58 sekundah druge tretjine izenačila Rob Klinkhammer in Shane Doan; Mikkel Boedker je bil edini strelec iz kazenskih strelov.


Tudi Edmonton je zaostajal, v zadnjem delu je bilo 2:1, nato je izenačil Mark Arcobello. Za prvo zmago na šestem gostovanju v sezoni je zadel Boyd Gordon. Iiro Pakarinen je na svojem drugem srečanju v NHL prvič prišel do zadetka. Rdeča krila so po zaostanku z 0:1 nanizala štiri gole zapored in gladko premagale New Jersey. Niklas Kronwall je zbral dve podaji in je s 305. točkami na četrtem mestu večne lestvice najboljših strelcev med obrambnimi igralci kluba.

IZIDI
Buffalo Sabres - Edmonton Oilers             2:3
Carolina Hurricanes - Columbus Blue Jackets  3:2
Detroit Red Wings - New Jersey Devils        4:2
Chicago Blackhawks - Washington Capitals     2:3
Anaheim Ducks - Arizona Coyotes              2:3 (kazenski streli)

Članki iz rubrike