Mint Butterfield Svet24.si

Izginila hčerka ameriškega milijarderja, ...

duša Svet24.si

Pogovori s pokojnimi ne izčrpajo, ampak pomirijo

gašper bedenčič Necenzurirano

Tonin in Žakelj na policijo prinesla tudi ...

milan kucan sr Reporter.si

Razvnete strasti v SD: Milana Kučana razkuril ...

popovic Ekipa24.si

Velika drama kapetana Celja: Po tekmi z Domžalami...

Ansambel Igor in zlati zvoki Revija Stop

»Vse dni, vse noči« igrajo že lepih 32 let

luka doncic Ekipa24.si

Luka Dončić je postal del izbrancev in podpisal ...

hu
hu
0 30.05.2023 14:38:59

Ostaja zvest Olimpiji! Zeleno-beli pogodbo podaljšali še z enim napadalcem

Domen Jančič
SŽ Olimpija sestavlja moštvo za sezono 2023/24.

V sezoni 2023/24 bo tako v dresu SŽ Olimpije ostal napadalec Jaka Šturm, ki se je zeleno-belim pridružil v sezoni 2021/22, ko so ti vstopili v ligo ICEHL.

Jeseničan, pravijo v klubu, je v zadnjih dveh sezonah odlično napredoval, tekmoval v hokejski ligi prvakov CHL, kjer je zabeležil dve podaji. V ligi ICEHL je odigral 39 tekem in na teh zbral 13 točk (6 + 7).

"Za veliko fantov, vključno z mano, bo to že tretja skupna sezona v ligi ICEHL. Nekaj izkušenj smo si že nabrali, zato sem prepričan, da lahko v naslednji sezoni stopimo stopničko višje tako v individualnem kot v ekipnem smislu. V Ljubljani se počutim odlično, za nas je res dobro poskrbljeno in s fanti se super razumemo. Veselim se začetka naslednje sezone," je dejal 24-letni napadalec.

jaka sturm sz olimpija 22 dj
Domen Jančič

"Želeli smo zadržati jedro ekipe in Jaka je del tega jedra. V pretekli sezoni je pokazal veliko pripadnost ekipi in prepričan sem, da lahko v prihodnji sezoni še napreduje," pa je dodal Upi Karhula, glavni trener članske ekipe.

SŽ Olimpija ima sicer dogovore sklenjene s še 15 igralci, vratarjema Anthonyjem Morronom in Lukašem Horakom, z branilci Kristjanom Čeponom, Žigo Pavlinom, Aleksandrom Magovcom, Aljošo Crnovićem in Nejcem Stojanom ter z napadalci Nikom Simšičem, Miho Zajcem, Rokom Kaplom, Marisom Bičevskisom, Luko Vodlanom, Trevorjem Goochem, Žigo Pancetom in Miho Beričičem.

Članki iz rubrike