hrvaška, hitri test, testiranje Svet24.si

Kako do hitrega testa na Hrvaškem in kakšne so ...

navadni gož, pulj, kokošnjak Svet24.si

VIDEO: Gasilci v Pulju iz kurnika odvlekli kače

tonin tank blato Reporter.si

Vlada se gre trumpovski kulturni boj, Matej Tonin ...

plaža Svet24.si

Opozorilo za dopustnike na Hrvaškem! Vlada ...

20170520-00780986 Necenzurirano

Janševih 28 let na čelu SDS je evropski rekord

Donald Rose in Bojana Ksela Njena.si

Nekdanja televizijca drugič postala starša

Gregor Čeglaj, Klemen Bunderla Njena.si

Radio Aktual pripravil presenečenje za Sanjskega ...

STA
STA
0 01.06.2021 21:26:21

Jeseničani kljub številnim odhodom optimistični pred novo sezono

ALESFEVZER.COM
Hokejisti Sija Acronija Jesenic so v sezoni 2020/21 osvojili naslov državnih prvakov, a je klub po koncu sezone doživel precej pretresov. Na Jesenicah so ostali brez trenerja in številnih igralcev, ki so se preselili k večnim tekmecem iz Ljubljane. A v taboru državnih prvakov pravijo, da se ne predajajo in da nameravajo kmalu spet okrepiti moštvo.

V današnj izjavi za javnost, ki so jo objavili na spletni strani kluba, je direktor kluba Anže Pogačar spomnil na težko, naporno in unikatno sezono, ki so jo zaznamovali pandemija, prazne dvorane in izpad dohodkov. Poudaril pa je trdo delo, borbo, vztrajnost in uspehe.

"Pred nami je že nova sezona z novimi izzivi. V zadnjih 14 dneh se je zgodilo veliko premikov in sprememb, ki so zamajala tla v našem klubu. Naš klub zapušča kar nekaj pomembnih členov iz pretekle sezone, ki so našli nove izzive v boljših ligah in bogatejših klubih. Kljub dejstvu, da velika večina odhaja k našemu največjemu rivalu, zaradi njihovih odhodov ne smemo biti preveč potrti, jezni in razočarani, ampak razumevajoči, saj njihovi odhodi pomenijo, da je naš klub izpolnil svoje poslanstvo, ki si ga je zadal na začetku sezone - razvoj mladega hokejskega kadra," so sporočili pri Siju Acroniju Jesenicah.

Napovedali so, da se bodo potrudil, da bodo odhode v največji možni meri uspešno nadomestili ter okrepili vodstvo kluba, da bodo v prihodnosti finančno močnejši. Poudarili so še, da niso obupali, v novo sezono pa bodo vstopili optimistično in z močno jekleno voljo.Anže Pogačar je sporočil, da ostaja na mestu direktorja kluba tudi v sezoni 2021/22.

"Po zelo uspešni lanski sezoni in številnih odhodih iz kluba bi se bilo tudi meni sedaj najlažje posloviti od kluba, vendar pa nisem človek, ki bi se bal izzivov in bežal od odgovornosti. Lani sem občnemu zboru in predsedniku obljubil, da bom ostal na mestu direktorja kluba do konca sezone 2021/22 in ker klub še vedno potrebuje mojo pomoč, bom držal besedo. Ekipa bo nastopala v državnem prvenstvu in pokalu Slovenije ter mednarodni ligi AHL," je dejal Pogačar.

Napovedal je, da bodo v kratkem imenovali novega trenerja in začeli pogovore z igralci ter sestavili okostje ekipe.

Značke: hokej, sta

Članki iz rubrike