ris, slovenija Svet24.si

Video: Gozdar v slovenski divjini naletel na nekaj...

Shonda Rhimes Svet24.si

Shonda Rhimes zaradi groženj prisiljena v selitev

sergej racman Necenzurirano

Eden najbogatejših Slovencev je v zaporu. ...

vucic kavcic INSTAGRAM Reporter.si

Aleksandar Vučić skrivoma obiskuje Slovenijo: na...

rudiger Ekipa24.si

Genialno! Rüdiger vratarju Reala pomagal pred ...

poroka-na-prvi-pogled, 3 Njena.si

Poroka na prvi pogled: Katja za kratek čas ...

elsnik Ekipa24.si

Uh, kakšne besede! Kapetan Olimpije Elšnik po ...

STA
STA
0 01.06.2021 15:48:11

Mariborčani podaljšali pogodbo z obema prostima igralcema

alesfevzer.com
Odbojkarski klub Merkur Maribor nadaljuje kadrovanje pred novo sezono. Vodstvo kluba je v izjavi za javnost sporočilo, da je podaljšalo sodelovanje s prostima igralcema Alanom Košenino in Aljažem Hermanom še za eno sezono. Oba sta bila del zasedbe, ki je v minuli sezoni osvojila naslov državnega prvaka.

Štiriindvajsetletni Košenina je pred tedni uspešno prestal operacijo gležnja in bo do začetka sezone že na voljo trenerskemu štabu. "Vesel sem, da smo se s klubom odločili podaljšati sodelovanje še za eno sezono. Po takšni sezoni, kot je bila letošnja, je bila odločitev zelo preprosta. Veselim se nove izkušnje igranja v ligi prvakov, kjer upam, da bomo dobro branili barve kluba in države. To bo velik izziv, ki ga verjetno vsi nestrpno pričakujemo. V državnem prvenstvu, Mevzi in pokalu bodo cilji spet usmerjeni proti vrhu, največja želja pa je ubranitev državnega naslova," je po podpisu pogodbe dejal Košenina.


"Letošnja sezona se je končala z izjemnim rezultatom. Osvojitev državnega prvenstva in posledična uvrstitev v ligo prvakov so trenutki, za katere garamo in ki si jih zapomnimo za vedno. Vesel sem, da je vodstvo kluba z menoj zadovoljno in me še naprej želi v ekipi, zato bom z veseljem v klubu ostal tudi naslednjo sezono," pa je dodal leto mlajši Herman.

Pred dnevi so iz mariborskega kolektiva že sporočili, da v klubu ostajata tudi Sebastijan Škorc in glavni organizator igre Uroš Planinšič.

Značke: odbojka, dp

Članki iz rubrike