zvezdana mlakar Dobra karma

Razkrita velika skrivnost Zvezdane Mlakar

horoskop_astro_napoved Svet24.si

Horoskop za ponedeljek, 30. novembra

karl erjavec pl1 Reporter.si

Rešitelj s političnega smetišča: Odpisani Karl...

sneg Svet24.si

Snežinka bo dva dni glavna med vremenskimi ...

20180521-00861791 Necenzurirano

Kaj je igra Karla Erjavca? In zakaj se Janša boji...

erazem-b-pintar Odkrito.si

EKSKLUZIVNO! Z njegovo "žurko" se je ukvarjal ...

Miša Aleksić Odkrito.si

Za Covidom-19 umrl basist Riblje Čorbe

bk
bk
0 18.11.2020 14:18:13

SŽ Olimpija dobila POSEBEN obisk, z njim si NOBEN HOKEJIST ne bi UPAL zobati češenj! (video, foto)

Martin Metelko
Hokejisti SŽ Olimpije bodo v tem tednu odigrali kar štiri tekme.

Dve so v državnem prvenstvu že odigrali, ena jih čaka jutri, potem pa bodo v soboto odigrali še novo srečanje v ligi AHL, ko v Tivoli prihaja italijanski Renon.

Čeprav so tako zaposleni, pa so pred kratkim dobili prav poseben obisk. Obiskal jih je športnik, s katerim si tudi hokejisti, ki znajo vihteti pesti, ne bi upali zobati češenj.

V dvorano Tivoli je namreč prišel naš najboljši borec v mešanih borilnih veščinah Uroš Jurišič, športnik od glave do peta, ki rad spodbuja druge športnike. Na obisk v garderobo ljubljanskega moštva ga je povabil trener hokejistov Slovenskih železnic Olimpije Gregor Polončič.

In kaj dobimo, ko se združita pozitivna energija hokejskega moštva in borca borilnih veščin? Goro pozitivne energije, ki lahko premakne katerokoli mejo in opravi s katerimkoli nasprotnikom.

Gregor Polončič je povedal, da je Uroš s svojimi uspehi inspiracija in motivacija, kako se boriti in vrniti po poškodbi. Uroš in hokejisti Slovenskih železnic Olimpije so se prijetno podružili, izmenjali izkušnje, Uroš pa je za spomin prejel personaliziran dres Olimpije s podpisi vseh članov ekipe. Zdaj pa že vse čakajo novi obračuni – hokejiste na ledu, Uroša Jurišiča pa v ringu.

Članki iz rubrike