901596_f168_dragonja_promet02t Svet24.si

Poklukar nakazal, da obmejnih muk junija letos še...

toplotna črpalka1 Svet24.si

Obljubljal toplotne črpalke, vzel pa le denar

870457_151-vatikan Necenzurirano

Ko znani lobist pelje slovenske gradbince v ...

jansa orban fb1 Reporter.si

Janša nima ugleda v Bruslju, on seže le do ...

doncic dallas Ekipa24.si

Dončić je razkril, kaj se dogaja z njegovim ...

Tudi Brad Pitt je obupal .. Odkrito.si

Koga briga Barbariga?!

oblak danilovic Ekipa24.si

Takšnega Oblaka ne poznamo! Njegova izbranka je ...

STA
STA
0 15.09.2018 22:51:17

Hokejisti SŽ Olimpije v gosteh do prve zmage v alpski ligi

Martin Metelko
Hokejisti SŽ Olimpije so uvod v sezono mednarodnega tekmovanja začeli z zmago. V italijanskem Canazeiju so v prvi tekmi alpske lige 2018/19 premagali Fasso s 4:1 (1:0, 2:0, 1:1).

Ljubljančani so novo sezono začeli s prvo lovoriko v slovenskem pokalnem tekmovanju, kjer so prejšnji teden premagali velike tekmece z Jesenic, zdaj pa so uspešno začeli še novo sezono alpske lige. Moštvo Jureta Vnuka je na prvem gostovanju prepričljivo premagalo Fasso s 4:1.

Dober začetek je napovedal Sašo Rajsar s prvim zadetkom že v peti minuti, ko so imeli gostje na ledu igralca več, v drugi tretjini pa sta bila uspešna še Anej Kujavec in Kristjan Čepon.



Ko je ob prednosti dveh igralcev kapetan gostov Aleš Mušič v 52. minuti povišal na 4:0, je bilo že jasno, da bodo domači težko prišli do preobrata. Vratarja Žana Usa so sicer premagali, prvi gol so dosegli v 55. minuti, a to je bil tudi njihov edini zadetek na tekmi in Ljubljančani so prišli do prvih treh točk.

Uvod sezone zmajem prinaša zaporedna gostovanja, naslednje bo že v nedeljo pri Pustertalu, naslednjo soboto pa še v Val Gardeni.

Značke: hokej, sta

Članki iz rubrike