Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
Barbara Kavčič
Barbara Kavčič
28.08.2014 20:51:34
Deli članek:

Telemach Olimpija znova slavila

Arsen Perić

Zmaji v Miskolcu do gladke zmage.

Hokejisti Telemacha Olimpije so v začetku tega teden malo manj časa prebili na ledeni ploskvi, Tivoli so namreč za celoten teden zavzeli umetnostni drsalci. Ponedeljek in torek so tako zmaji preživeli v Poljanah nad Blagovico, kjer so lahko skupaj uživali v naravi (šli so na pohod) in spretnostnih igrah, v sredo pa so se podali na dolgo pot na sever Madžarske, natančneje v Miskolc, kjer so imeli na sporedu novi dve prijateljski tekmi.

Trener Fabian Dahlem je na Madžarsko odpeljal 21 hokejistov, v Budimpešti, kjer se trenutno nahaja tudi naša mlada reprezentanca do 20 let, se je soigralcem pridružil še branilec Miha Logar, medtem ko sta branilec Kristjan Čepon in vratar Tomaž Trelc ostala v taboru mladih risov.

Nemški strateg je moral tokrat doma pustiti lažje poškodovanega branilca Igorja Cvetka, ob njem pa so v Ljubljani ostali še branilec Luka Oberstar in napadalca Aljaž Uduč in Jaka Zdešar. V sredo zvečer so v Miskolcu opravili trening, na katerem je bil prvič prisoten tudi vratar Andy Chiodo, ki je v našo prestolnico prišel v nedeljo, danes pa je že stal med vratnicama, na polovici tekma ga je sicer zamenjal Aleš Sila.

Danes so zmaji vknjižili še eno zmago, domačine pa so premagali s 4:1 (0:0, 1:0, 3:1), gole pa so dosegli Hunter Bishop, Anže Ropret in dva Gregor Koblar.

Jutri ob 18. uri slovenske prvake čaka še boj s poljskim državnim prvakom Sanokom.