Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
Barbara Kavčič
Barbara Kavčič
18.08.2014 22:04:44
Deli članek:

Telemach Olimpija dvakrat zmagala

Arsen Perić

Za zmaji prvi dve pripravljalni tekmi, na katerih so dvakrat zmagali, predvsem pa na ledu pustili dober vtis.

Hokejisti Telemacha Olimpije so v včeraj in danes odigrali prvi dve pripravljalni tekmi v sezoni.
V dvorani Tivoli so oba večera gostili britanski Nottingham, sicer eno od ekip, ki bo to sezono igrala v močni ligi prvakov, kjer bodo združene vse najboljše evropske ekipe.

V nedeljo so varovanci Fabiana Dahlema Otočane premagali s 3:1 (gole so dosegli Eric Pance, Nejc Berlisk in Matt White), nocoj so slavili s 4:3  (Gal Koren je zadel kar trikrat, Miha Logar je dodal enega).

Oba večera so zmaji z ledu odšli dvignjenih glav, predvsem pa zadovoljni, saj so na ledu pustili dober vtis. Že dolgo se niso v tem delu sezone izkazali s tako bojevito in pogumno, predvsem pa igro, ki že ima rep in glavo.

Trener Fabian Dahlem je vseskozi igral z vsemi razpoložljivimi močmi, navijači - vsak večer se jih je na tivolskih tribunah zbralo okoli 400 - so večkrat lahko pozdravili dobre poteze svojih ljubljencev, ki so se ob kombinatorni igri tako v napadu kot v obrambi izkazali tudi na drsalni ravni, predvsem pa niso pokazali niti najmanjšega strahu pred sicer fizično močnejšimi Britanci.

V sredo bodo zeleno-beli odigrali še tretje srečanje, ob 20. uri pa bodo takrat palice prekrižali z ameriško študentsko ekipo Utico.


Postava Olimpije

Vratarja: Trelc; Sila; prva peterka: Šijan, Cvetek, Bishop, Mušič, White; druga peterka: Logar, Berlisk, Koblar, Pešut, Koren; tretja peterka: Groznik, Planko, Pance, Hočevar, Ropret; četrta peterka: Čepon, Oberstar, Snoj, Kalan, Pesjak; Sotlar, Zdešar