bogataš Dobra karma

Ob smrti z Zemlje ne bomo nič odnesli - nanjo ...

horoskop_napoved Svet24.si

Horoskop za torek, 14. julija

107792123_3656069631074104_5736355171430364755_n Reporter.si

Epilog obračuna na Janševem dvorišču

furs, davčna-utaja, kotnikova-5 Svet24.si

Dom sumljivih podjetij, davčnih utajevalcev in ...

Necenzurirano prenos Necenzurirano

Denar sumljivega izvora do SDS #dokument

Zoran Janković Odkrito.si

Je Zoran Janković resno bolan?

Luka Basi Njena.si

Žalostna nedelja Luke Basija

hu
hu
0 31.05.2020 11:37:42

Konec dvomov? OLIMPIJA v ligi EBEL ... DIREKTORJEVE besede ne puščajo dvoma!

alesfevzer.com
Slovenija bo, kot vse kaže, spet imela svojega predstavnika v elitni razširjeni regionalni avstrijski ligi že v sezoni 2020/21. Začetek oktobra.

Dr. Dieter Knoll je športni direktor Bolzana, edinega italijanskega hokejskega kluba, ki je sodeloval v ligi EBEL. V tem času se ukvarja predvsem s sestavo moštva, potem ko so tudi na Južnem Tirolskem začeli s skupinskimi treningi. Prepričan je, se bo večina tujcev, ki je v Bolzanu igrala v pretekli sezoni, tudi vrnila v klub. Hkrati pa je previden in bo moštvo dokončno sestavil precej pozno, saj je mnenja, da mora biti pred tem popolnoma jasen koledar tekmovanja. Po tem, ko bodo jasne vse logistične zadeve, se bodo klubi lahko bolj resno pogovarjali tudi s sponzorji.
Glede začetka nove sezone 2020/21 razširjene avstrijske lige, nekdanje lige EBEL, ki se bo po novem imenovala drugače, po glavnem sponzorju Bet at home, pa je Knoll prepričan, da se bo začela oktobra. Meni, da prestavitev začetka s septembra na oktober ni nobena težava. Mesec dni bo klubom pri sestavljanju igralskega mozaika pomenilo veliko. Vodstvo lige je že pripravilo 50-stranski predlog za začetek lige.
Knoll se je dotaknil tudi odhoda Znojma iz lige: "Njihova reakcija je bila preveč panična. Morali bi še malo počakati. Njihovo ponovno vključitev v ligo bomo morali pretehtati na tak način, kot smo preverjali vse vidike ekipe iz Bratislave."
Potem je povedal še nekaj, kar bo zagotovo razveselilo vse ljubitelje hokeja v Sloveniji, saj bodo, kot kaže, lahko v Tivoliju spet spremljali napete dvoboje s KAC-em, VSV-jem, Vienno ...
"Prepričan sem, da bo v ligo prišla tudi Ljubljana. Imajo odlične reference, finančno stojijo zelo dobro in na vsak način hočejo v našo ligo. V naslednjih dneh bo jasno, da bo Olimpija dvanajsta ekipa v ligi," je dejal Knoll. Direktorji vseh klubov so seveda dobili vsa poročila, ki jih je zahtevalo vodstvo lige EBEL za vstop HK Slovenske železnice Olimpija, poleg tega pa se vsi pogovarjajo med seboj in iščejo rešitve. Kot kaže, so predstavniki Graza, ki so bili proti vstopu Olimpije v ligo, precej osamljeni.

Značke: olimpija, ebel

Članki iz rubrike