Manca Špik Dobra karma

Manca Špik s hčerko preseljena na povsem ...

Vesna Šošterič (2) Svet24.si

Razvpita resničnostna zvezdnica išče moškega

HUAWEI_P40_0021 Svet24.si

Pet razlogov, zakaj izbrati Huawei P40 lite

Dejan Židan in Tanja Fajon Svet24.si

Židan ob odstopu: "Prišel je čas, da slovensko ...

Necenzurirano prenos Necenzurirano

Razkrivamo poti provizij za TEŠ6

Soraja 2 Odkrito.si

Torbica za 3.000 evrov in še kaj!

Mijo Matić Njena.si

Takole po karanteni uživa sanjski Mijo

STA
STA
0 30.03.2020 12:16:52

Vroča novica: Bil je eden prvih slovenskih športnikov, okuženih s koronavirusom, takšno je stanje zdaj!

Jurij Kodrun
Pred 18 dnevi je slovensko javnost presenetila novica, da je s koronavirusom okužen tudi hokejist Acronija Jesenic. V klubu so danes za STA potrdili, da je bolezen preteklost in da so vsi jeseniški hokejisti zdravi.

"Vesel sem, da lahko potrdim, da so v tem trenutku vsi igralci zdravi. Tudi edini član ekipe, ki se je okužil, je pretekli teden opravil zadnje preglede v bolnišnici, ki so potrdili, da je okreval," je povedal Jure Kolšek iz jeseniškega kluba.

Slednji je ob tem potrdil, da je šlo pri njihovem igralcu za milejšo obliko bolezni, ki je potekala brez resnejših težav. "Potreben je bil počitek in seveda samoizolacija. V tej so bili preventivno seveda tudi vsi preostali naši igralci."


Sicer pa je hokejska dejavnost na Jesenicah v tem trenutku ustavljena. "Igralci so trenutno prosti in dogovarjamo se za sodelovanje v prihodnje. Vsak zase trenutno skrbi za svojo pripravljenost," je še dejal Kolšek.

Iz kluba pa prihaja tudi novica, da so v dneh, ko je pandemija koronavirusa ustavila šport, s pomočjo zdravstvenim delavcem dejavni njihovi navijači.

Člani navijaške skupine Red Steelers Ultras Jesenice so pretekli teden skupaj z Gostilnico in pizzerijo Chilli zdravnikom in medicinskim sestram, ki se v teh dneh borijo za zajezitev širjenja bolezni, dostavili 30 pic, da jim malo spremenijo dan in se okrepčajo.

Značke: hokej, klub, koronavirus

Članki iz rubrike