požar avto hiša Svet24.si

V požaru v Radljah ob Dravi uničeni osebni ...

Johnny Deep Svet24.si

Johnny Depp na britanski premieri presenetil z ...

zaprti-menedžerji Necenzurirano

Racman na Dobu: kdo od znanih menedžerjev je pred...

ruska propaganda rusija Reporter.si

Na spletnem portalu RTV Slovenija Putinovih trolov...

nika kriznar 24 af Ekipa24.si

Pravljica Nike Križnar! Naša skakalka razkrila ...

Pogled, ki pove vse! Odkrito.si

Meghan - ljubosumni izpad? Ženski ukazala, naj se...

doncic Ekipa24.si

Prihajajo Luka 3! Dončić bo kmalu predstavil ...

STA
STA
0 30.03.2020 12:16:52

Vroča novica: Bil je eden prvih slovenskih športnikov, okuženih s koronavirusom, takšno je stanje zdaj!

Jurij Kodrun
Pred 18 dnevi je slovensko javnost presenetila novica, da je s koronavirusom okužen tudi hokejist Acronija Jesenic. V klubu so danes za STA potrdili, da je bolezen preteklost in da so vsi jeseniški hokejisti zdravi.

"Vesel sem, da lahko potrdim, da so v tem trenutku vsi igralci zdravi. Tudi edini član ekipe, ki se je okužil, je pretekli teden opravil zadnje preglede v bolnišnici, ki so potrdili, da je okreval," je povedal Jure Kolšek iz jeseniškega kluba.

Slednji je ob tem potrdil, da je šlo pri njihovem igralcu za milejšo obliko bolezni, ki je potekala brez resnejših težav. "Potreben je bil počitek in seveda samoizolacija. V tej so bili preventivno seveda tudi vsi preostali naši igralci."


Sicer pa je hokejska dejavnost na Jesenicah v tem trenutku ustavljena. "Igralci so trenutno prosti in dogovarjamo se za sodelovanje v prihodnje. Vsak zase trenutno skrbi za svojo pripravljenost," je še dejal Kolšek.

Iz kluba pa prihaja tudi novica, da so v dneh, ko je pandemija koronavirusa ustavila šport, s pomočjo zdravstvenim delavcem dejavni njihovi navijači.

Člani navijaške skupine Red Steelers Ultras Jesenice so pretekli teden skupaj z Gostilnico in pizzerijo Chilli zdravnikom in medicinskim sestram, ki se v teh dneh borijo za zajezitev širjenja bolezni, dostavili 30 pic, da jim malo spremenijo dan in se okrepčajo.

Značke: hokej, klub, koronavirus

Članki iz rubrike