polna luna 4 Dobra karma

Tedenski horoskop: polna luna tokrat prinaša ...

horoskop_napoved Svet24.si

Horoskop za torek, 7. aprila

jansa smucanje tw Reporter.si

Janez Janša z lažnim pripisom pod fotografijo ...

maske Svet24.si

Prebolela okužbo s koronavirusom: Dolenjka je ...

Necenzurirano prenos Necenzurirano

Ko bo 15. zmanjkalo denarja za plače

Jon Ola Sand Odkrito.si

Žalostno slovo od melodij

andrej Njena.si

Delovna akcija: Andrej se še ni vrnil domov

ue
ue
1 28.02.2020 12:35:48

NORO! 400 navijačev EINTRACHTA v Salzburgu prišlo na HOKEJSKO TEKMO, potem se je ZGODILO TOLE! (video)

Profimedia
Tekma lige Europa med Salzburgom in Eintrachtom je bila v Salzburgu je bila preložena.

Močan veter je povzročil odpoved četrtkovega povratnega srečanja šestnajstine finala, odigrana bo dan pozneje, v petek. A še preden je do preložitve prišlo, so bili nekateri pristaši Eintrachta - ta je prvo tekmo doma dobil s 4:1 - že v Salzburgu.

In ker so očitno na vsak način želeli gledati kakšno tekmo, se jih je kakšnih 400 odločilo, da bo šlo na hokejsko, ki se je ta dan igrala v prestolnici Solnograške. Šlo je za dvoboj lige AHL, v kateri igrata tudi Olimpija in Jesenice, nasproti pa sta si stali drugi ekipi Salzburga in KAC-a.Najbrž igralcem obeh ekip sprva ni bilo čisto jasno, kaj za vraga delajo v dvorani nemški navijači, povrhu še tako številni, saj običajno niso vajeni igrati pred takim številom gledalcev, tudi tokrat je bilo ostalih le za vzorec. Glede na to, da so tudi sami gostje v Salzburgu, so se pristaši Eintrachta postavili na stran celovškega moštva in tega vso tekmo glasno spodbujali, obenem pa navzočim ponudili še ostali repertoar svojih navijaških pesmi.

Take kulise in navijanja na hokeju v Salzburgu ne pomnijo, da bi bila mera polna, pa je KAC po streljanju kazenskih strelov premagal sicer velikega favorita Salzburg. Po zmagi so igralci KAC-a uspeh proslavili z navijači, za Celovčane je bila to noč kot v sanjah, take podpore še nikoli niso imeli niti na domači tekmi.

Članki iz rubrike