nostradamus Dobra karma

Nostradamus koronavirus napovedal že leta 1555!?

8bc81a5187af8fa9da5efc0dbcdc8de1 Svet24.si

"Rada te imam do lune," sporočila očetu svojih ...

pahor jansa bobo1 Reporter.si

Pustna povorka pri Pahorju: bodo vodje poslanskih ...

temperatura, bolezen, vročina Svet24.si

Slovenska turistka zbolela na smučanju v Italiji!...

Necenzurirano prenos Necenzurirano

To so poslovneži, ki se rešujejo milijonskih ...

Domen Kumer Njena.si

Zaradi Domna Kumra jokala kot dež

vatroslav in valentina Njena.si

Ljubezen na vasi: Razkošno praznovanje ...

hu
hu
2 23.03.2019 07:38:31

POSOJAL je celo SVOJ DENAR! Plemenita gesta LEGENDE, ki ni želela, da bi Olimpija – PROPADLA!

NK Olimpija
Olimpija se mora za preživetje zahvaliti tudi eni od svojih največjih legend.

Hokejska Olimpija je pred leti igrala celo v finalu lige EBEL, zdaj je njena realnost liga AHL. Toda v alpski ligi zmajem na drsalkah dejansko gre celo zelo dobro od nog. Spet. Še nedolgo tega so bili celo na pragu bankrota. Ni manjkalo veliko, pa bi bilo konec s hokejem v Ljubljani. Toda potem so klub prevzeli ljudje, ki so si rekli, da je takšen scenarij nedopusten. In Olimpija je preživela. Očitno pa bi se ob tem navijači morali v veliki meri zahvaliti predvsem Tomažu Vnuku. Eden najboljših slovenskih hokejistov vseh časov je namreč za to, da bi rešil Olimpijo, porabljal celo svoj denar! Vsaj tako trdi Zoran Janković, župan Ljubljane, ki je gostoval v sobotni številki časnika Ekipa SN.

"Hokej je bil zelo blizu tega, da ugasne. Priznati pa je treba, da se je izjemno boril, da do tega ne bi prišlo, Tomaž Vnuk, ki je posojal tudi svoj denar," je nekoč reprezentanta Jugoslavije in Slovenije v nebo povzdignil Janković in nadaljeval: "Res pa je tudi, da bi brez pomoči mesta Ljubljane hokej v prestolnici ugasnil. Prišel je nov sponzor, Slovenske železnice, in klub se je stabiliziral, uredil. Po rednem deli lige AHL so bili drugi, kar ni slabo. In komaj čakam finale lige AHL. Seveda si najbolj želim, da bi bil to slovenski finale, med Olimpijo in Jesenicami. In bom šel na tekmo tudi na Jesenice. Rivalstvo v športu pač mora biti, drugače ni zanimivo."

sz olimpija vnuk mm

CELOTEN INTERVJU Z ZORANOM JANKOVIĆEM SI LAHKO PREBERETE V SOBOTNI TISKANI IZDAJI ČASNIKA EKIPA SN,KI JE NA VOLJO TUDI NA SPLETNI STRANI TRAFIKA24.SI!

Članki iz rubrike