002mv Odkrito.si

Sebastian Cavazza pred velikim izzivom

horoskop_napoved Svet24.si

Horoskop za soboto, 20. aprila

čiščenje uvodna Petisvet.si

Vsako nebesno znamenje čisti drugače!

jordan peterson slavoj zizek pl Svet24.si

VIDEO: Tako sta Peterson in Žižek razpravljala o...

iča Svet24.si

Umrla humoristka Iča Putrih

005mv Njena.si

Lara Komar ima doma tako čednega moža!

eva poklič Njena.si

Eva pretkano vrnila udarec Tomažu!

nu
nu
9 23.03.2019 07:00:24

VELIKO RAZKRITJE: Ljubljana bo dobila stadion za 30 MILIJONOV EVROV, z deli bodo začeli že LETOS!

Obnova Centralnega stadiona za Bežigradom je še vedno na mrtvi točki, je pa Zoran Janković razkril, da bo mestna občina posodobila objekt v Spodnji Šiški.
Grega Wernig
Ljubljana bo dobila še en športni objekt.

V Ljubljani se že mesece govori in namiguje, da bodo zdaj zdaj zaprli vhodna vrata športnega parka v Spodnji Šiški. Ali ŽAK-a, kot mu pravijo skorajda vsi. Torej tistega parka, kjer domuje drugoligaš Bravo, kjer trenirajo nogometaši Olimpije, kjer so številni atleti in teniški igralci. No, za zdaj se to še ni zgodilo, a vendarle je le še vprašanje časa, kdaj bodo na nekdanjem domu nogometnega kluba Olimpija zabrneli gradbeni stroji. Kot je razkril Zoran Janković, župan Ljubljane, bo v Spodnji Šiški zrasel moderen stadion, ki bo prava poslastica. A tudi draga poslastica.

"Atletski stadion v Šiški bo stal 30 milijonov evrov," je v velikem intervjuju za časnik Ekipa SN razkril Zoran Janković in pojasnil: "Računam, da bomo letos dobili gradbeno dovoljenje in da se bo začelo graditi. Pri atletskem stadionu smo hoteli zgraditi tudi kolesarski velodrom, potem pa so se v Novem mestu odločili, da bodo obnovili tistega v Češči vasi, in smo ga črtali iz načrtov. Res ne potrebujemo dveh velodromov v krogu 60 kilometrov." Ali bodo na njem domovali le atleti ali bo dovolj prostora tudi za druge, bomo seveda šele videli ...

CELOTEN INTERVJU Z ZORANOM JANKOVIĆEM SI LAHKO PREBERETE V SOBOTNI TISKANI IZDAJI ČASNIKA EKIPA SN,KI JE NA VOLJO TUDI NA SPLETNI STRANI TRAFIKA24.SI!

Članki iz rubrike