Andrea Massi Tina Maze športnik leta 2015 Odkrito.si

Andrea Massi je varuška, mala Anouk prava ...

luna-dekle Svet24.si

Tedenski horoskop: Luna nam bo v odnose prinesla ...

sanje Petisvet.si

Tako se bolezen najavi v sanjah!

FOTO1 otroški dodatek Svet24.si

Otroški dodatek, CSD in ministrstvo: kdo skriva, ...

šaban šaulić Svet24.si

VIDEO: Tečejo solze: oglasila se je družina ...

Liam, Miley Cyrsu Najstnica.si

Miley Cyrus delila še več fotografij s poroke

5. Ula Ložar – Fridays - foto Adrijan Pregelj Njena.si

Tekmovalka EME že izdala videospot

pr
pr
0 06.12.2018 08:50:36

SŽ Olimpija podpisala sponzorsko pogodbo z AC KONDOR

www.alesfevzer.com
Direktor HK SŽ Olimpija Tomaž Vnuk in Gregor Švigelj, direktor podjetja AC Kondor d.o.o., sta podpisala triletno sponzorsko pogodbo, s katero bodo hokejisti Slovenskih železnic Olimpije dobili v uporabo vozila znamke Volkswagen.

Gre za začetek dolgoročnega sponzorskega sodelovanja med klubom in podjetjem, s katerim bodo v letošnji sezoni hokejisti HK SŽ Olimpija vozili pet AC Kondorjevih vozil Volkswagen, in sicer modele T-Roc, Golf in Polo. V naslednjih dveh sezonah pa bodo imeli na razpolago po trinajst vozil.
Ob predaji vozil hokejistom je Gregor Švigelj, direktor podjetja AC Kondor d.o.o., povedal: "V podjetju AC Kondor d.o.o. prodajamo vozila Volkswagen in rabljena vozila. Imamo odličen servis in karoserijsko delavnico. Prepoznali smo odlične možnosti v sodelovanju s HK Olimpija, zato bomo z velikim veseljem podprli ekipo s trinajstimi jeklenimi konjički Volkswagen. V našem skupnem interesu je rast in gradnja prepoznavnosti. Hokejistom želimo veliko pozitivnih doživetij in navdušenja pri uporabi naših vozil Volkswagen. Verjamemo, da bo pozitivno vzdušje obrodilo odlične rezultate in prineslo obilo zadovoljstva navijačem in našim kupcem."

sž olimpija rajsar af
www.alesfevzer.com

Tomaž Vnuk, direktor HK SŽ Olimpija: "Veseli nas, da v naši hokejski ekipi pozdravljamo novega sponzorja – podjetje AC Kondor d.o.o., ki bo pomembno olajšal vsakodnevne treninge naših fantov. Ti se namreč vozijo na treninge in tekme v Tivoli iz cele Slovenije. V našem klubu ostajamo zvesti naši usmeritvi, to je ekipi sestavljeni iz izključno slovenskih hokejistov. Veseli nas tudi, da sponzorji in pomembni partnerji prepoznavajo naše dobro delo in pozitivno hokejsko zgodbo, ki jo igramo v Ljubljani." 


Miha Butara, predsednik HK SŽ Olimpija, je ob tem dodal, da "klub sledi svojim usmeritvam, ki smo jih predstavili na začetku sezone. Našim športnim in poslovnim ciljem smo še bolj trdno zavezani."

V letošnji sezoni bodo AC Kondorjeva vozila uporabljali Aleš Kranjc, Sašo Rajsar, Kristjan Čepon, David Planko in Gal Koren.

Članki iz rubrike