mojca fatur Odkrito.si

Partnerica Klemna Slakonje o ozadju "nerazumne" ...

molk naslovnica Foto Ziga Culiberg (1) Svet24.si

Miša Molk o življenju, hčerki in moških

duhovna Petisvet.si

Karma je dela svoje, a to, kar bo še naredila ...

csd, center za socialno delo Svet24.si

CSD pred zlomom: z motorko nad socialne delavce!

Horoskop Svet24.si

Tedenski horoskop: z lopatami do konca

NIck JOnas Najstnica.si

Nick Jonas priznal, da si želi otroka

franko bajc Njena.si

Franko priznal, kaj mu je pomagalo do zmage

pr
pr
0 06.12.2018 08:50:36

SŽ Olimpija podpisala sponzorsko pogodbo z AC KONDOR

www.alesfevzer.com
Direktor HK SŽ Olimpija Tomaž Vnuk in Gregor Švigelj, direktor podjetja AC Kondor d.o.o., sta podpisala triletno sponzorsko pogodbo, s katero bodo hokejisti Slovenskih železnic Olimpije dobili v uporabo vozila znamke Volkswagen.

Gre za začetek dolgoročnega sponzorskega sodelovanja med klubom in podjetjem, s katerim bodo v letošnji sezoni hokejisti HK SŽ Olimpija vozili pet AC Kondorjevih vozil Volkswagen, in sicer modele T-Roc, Golf in Polo. V naslednjih dveh sezonah pa bodo imeli na razpolago po trinajst vozil.
Ob predaji vozil hokejistom je Gregor Švigelj, direktor podjetja AC Kondor d.o.o., povedal: "V podjetju AC Kondor d.o.o. prodajamo vozila Volkswagen in rabljena vozila. Imamo odličen servis in karoserijsko delavnico. Prepoznali smo odlične možnosti v sodelovanju s HK Olimpija, zato bomo z velikim veseljem podprli ekipo s trinajstimi jeklenimi konjički Volkswagen. V našem skupnem interesu je rast in gradnja prepoznavnosti. Hokejistom želimo veliko pozitivnih doživetij in navdušenja pri uporabi naših vozil Volkswagen. Verjamemo, da bo pozitivno vzdušje obrodilo odlične rezultate in prineslo obilo zadovoljstva navijačem in našim kupcem."

sž olimpija rajsar af
www.alesfevzer.com

Tomaž Vnuk, direktor HK SŽ Olimpija: "Veseli nas, da v naši hokejski ekipi pozdravljamo novega sponzorja – podjetje AC Kondor d.o.o., ki bo pomembno olajšal vsakodnevne treninge naših fantov. Ti se namreč vozijo na treninge in tekme v Tivoli iz cele Slovenije. V našem klubu ostajamo zvesti naši usmeritvi, to je ekipi sestavljeni iz izključno slovenskih hokejistov. Veseli nas tudi, da sponzorji in pomembni partnerji prepoznavajo naše dobro delo in pozitivno hokejsko zgodbo, ki jo igramo v Ljubljani." 


Miha Butara, predsednik HK SŽ Olimpija, je ob tem dodal, da "klub sledi svojim usmeritvam, ki smo jih predstavili na začetku sezone. Našim športnim in poslovnim ciljem smo še bolj trdno zavezani."

V letošnji sezoni bodo AC Kondorjeva vozila uporabljali Aleš Kranjc, Sašo Rajsar, Kristjan Čepon, David Planko in Gal Koren.

Članki iz rubrike