Foto Žiga Culiberg RTV SLO (40 of 3) Odkrito.si

Kdo tolaži Maria Galuniča?

horoskop_astrologija Svet24.si

Horoskop za ponedeljek, 24. septembra

karma Petisvet

Izgubljamo bitko z duhovi, a sploh ne vemo!

vreme, ohladitev, dež Svet24.si

Velika vremenska sprememba: tako hitro se bo ...

Trenutek smrti 1 Svet24.si

Kaj v resnici doživimo v trenutku svoje smrti?

čokolada Najstnica.si

Recept za zdravo čokolado

Nastja Gabor_fotoAgencijaEkskluzivno Njena.si

Se je na Popevki zgodila diskvalifikacija?

STA
STA
0 23.08.2018 17:09:10

HDD Jesenice pozvalo občino k večji podpori

www.alesfevzer.com
Uprava jeseniškega hokejskega kluba se je z odprtim pismom obrnila na tamkajšnjo občino in jo zaprosila, da v proračunu nameni več sredstev za delovanje najprepoznavnejšega in najuspešnejšega športnega društva na Zgornjem Gorenjskem, ki letos slavi 70 let delovanja.

Skupina vodilnih, ki je pred štirimi leti zagotovila obstanek hokeja v železarskem mestu, želi da bi stroške trenerskega štaba prve ekipe in servisa le te pokrila občina, za katero ocenjujejo, da je v preteklih desetletjih vedno aktivno stala za hokejskim kolektivom. V vseh teh letih so bili prav jeseniški hokejisti namreč največ promotorji kraja in regije, a uprava potrebuje pomoč, da bi na Jesenicah ustvarila nov rod hokejskih zvezdnikov.
"Izgovor, da se članske ekipe ne more finančno podpreti ne zdrži realne presoje, saj Koper, Maribor, Ljubljana in drugi to javno povedo in izvajajo. Vsem svetniškim skupinam smo pripravljeni priti predstaviti vizijo razvoja hokeja na Jesenicah in verjamemo, da boste prepoznali naše dobro delo in nas podprli," so v pozivu občini med drugim zapisali v upravi kluba.

Značke: hokej, slovenija

Članki iz rubrike