Jennifer Lopez Odkrito.si

Z zasebnimi nastopi služi vrtoglave zneske

MEGLA Svet24.si

Tedenski horoskop: naprej po poti, čeprav ...

Toše Proeski in Dolores Lambaša Petisvet.si

Na cesti, ki je vzela Tošeta, slišijo otroški ...

janković_lokalne volitve 18 Svet24.si

Janković slavi, Janša pa o tem, kdo ga lahko ...

tjasa salamun Svet24.si

Tjaša je uresničila željo po motorni žagi

52CF59DF-466B-4212-A4B7-523E463AD708 Najstnica.si

Top najstnica 2018 je Zoja Šuc

Iryna Osypenko Nemec Njena.si

Koga je izbrala Iryna Osypenko?

STA
STA
0 23.08.2018 17:09:10

HDD Jesenice pozvalo občino k večji podpori

www.alesfevzer.com
Uprava jeseniškega hokejskega kluba se je z odprtim pismom obrnila na tamkajšnjo občino in jo zaprosila, da v proračunu nameni več sredstev za delovanje najprepoznavnejšega in najuspešnejšega športnega društva na Zgornjem Gorenjskem, ki letos slavi 70 let delovanja.

Skupina vodilnih, ki je pred štirimi leti zagotovila obstanek hokeja v železarskem mestu, želi da bi stroške trenerskega štaba prve ekipe in servisa le te pokrila občina, za katero ocenjujejo, da je v preteklih desetletjih vedno aktivno stala za hokejskim kolektivom. V vseh teh letih so bili prav jeseniški hokejisti namreč največ promotorji kraja in regije, a uprava potrebuje pomoč, da bi na Jesenicah ustvarila nov rod hokejskih zvezdnikov.
"Izgovor, da se članske ekipe ne more finančno podpreti ne zdrži realne presoje, saj Koper, Maribor, Ljubljana in drugi to javno povedo in izvajajo. Vsem svetniškim skupinam smo pripravljeni priti predstaviti vizijo razvoja hokeja na Jesenicah in verjamemo, da boste prepoznali naše dobro delo in nas podprli," so v pozivu občini med drugim zapisali v upravi kluba.

Značke: hokej, slovenija

Članki iz rubrike