Klemen Bunderla Odkrito.si

Klemen Bunderla samski, a ne osamljen

Rok Černic, blagajna, račun Svet24.si

Prezgodnje slovo mladega Roka: "Še naprej navijaj...

Kozarec vode Petisvet

Enostavna metoda, ki vam lahko čez noč ...

Rahel Orban Svet24.si

FOTO: Orbanova hčerka umazano plenico zalučala ...

Danijela Martinović Svet24.si

Imata Danijela in Grašo res hude težave v zvezi?

Justin Bieber Najstnica.si

To je Bieberjev dojenček

Melissa Mouawad Njena.si

FOTO: Imela je 135 kg, danes je videti tako

hu
hu
0 07.06.2018 13:24:24

HOKEJSKA Olimpija RAZKRIVA KARTE! Pri zmajih nekaj novega, nekaj starega!

Martin Metelko
SŽ Olimpija se že intenzivno na novo sezono.

Sezono 2017/18, v kateri je klub debitiral v mednarodni ligi AHL, so zaključili s pozitivno finančno bilanco, so sporočili iz kluba. Generalni pokrovitelj kluba ostajajo Slovenske železnice, na Celovški 25 imajo tudi podporo Mestne občine Ljubljana.


V novi sezoni se bo SŽ Olimpija predstavila s prenovljeno ekipo, v kateri ostajajo: Tilen Spreitzer, Žiga Svete, Gal Koren, Luka Zorko, Nik Grahut, Aljaž Chvatal, Janez Orehek, Miha Zajc, Uroš Batič, Luka Ulamec, Mark Sever, Sašo Rajsar.
Ekipi so se pridružili David Planko, Žan Jezovšek (oba Sij Acroni Jesenice), Nejc Brus (HD Jesenice), Žan Us (dvojna licenca s HK Triglav).
Trener ekipe ostaja Jure Vnuk, pomočnik trenerja pa Matej Hočevar.


Nekaterimi igralcem, ki so sestavljali ekipo v pretekli sezoni, bodo še podaljšali pogodbe, nekaterim pa se bodo zahvalili za sodelovanje.

V klubu se bodo v prihodnjih tednih sestali tudi z drugimi igralci, ki so izrazili željo, da bi igrali v Ljubljani in bodo ekipo znatno okrepili. Gre predvsem za slovenske igralce, ki igrajo v tujini.  Na začetku sezone, 30. julija, se bo treningom zmajev pridružilo nekaj mladih hokejistov iz Zaloga.


V načrtu imajo že nekaj prijateljskih pripravljalnih tekem. Med 16. in 18. avgustom bodo v avstrijskem Kapfenbergu odigrali tri prijateljske tekme. Udeležili se bodo tudi močnega turnirja poletne lige, ki bo med 24. in 26. avgustom na Bledu.

Članki iz rubrike