mlin Svet24.si

8-letnika skalpiralo na šolskem ogledu kmetije

medved, rjavi medved Svet24.si

Ministrstvo sledilo stroki: Letos bodo odstrelili ...

1701778337-dsc9818-01-1701778319724 Necenzurirano

"Kar sta na policiji počela Žakelj in Tonin, je ...

cernivceva 6a PL Reporter.si

Milijon in pol evrov vredne hiše gradbenega ...

620-24-reli1 Ekipa24.si

Grozljivka na reliju! Vsaj sedem mrtvih, 21 ...

marjetka-voglar-in-rudi-mlakar, poroka-na-prvi-pogled Njena.si

Rudi premagal vse ovire in zanetil ljubezen

pogacar Ekipa24.si

Kocine pokonci... Poglejte, komu je Pogačar ...

hu
hu
0 07.06.2018 13:24:24

HOKEJSKA Olimpija RAZKRIVA KARTE! Pri zmajih nekaj novega, nekaj starega!

Martin Metelko
SŽ Olimpija se že intenzivno na novo sezono.

Sezono 2017/18, v kateri je klub debitiral v mednarodni ligi AHL, so zaključili s pozitivno finančno bilanco, so sporočili iz kluba. Generalni pokrovitelj kluba ostajajo Slovenske železnice, na Celovški 25 imajo tudi podporo Mestne občine Ljubljana.


V novi sezoni se bo SŽ Olimpija predstavila s prenovljeno ekipo, v kateri ostajajo: Tilen Spreitzer, Žiga Svete, Gal Koren, Luka Zorko, Nik Grahut, Aljaž Chvatal, Janez Orehek, Miha Zajc, Uroš Batič, Luka Ulamec, Mark Sever, Sašo Rajsar.
Ekipi so se pridružili David Planko, Žan Jezovšek (oba Sij Acroni Jesenice), Nejc Brus (HD Jesenice), Žan Us (dvojna licenca s HK Triglav).
Trener ekipe ostaja Jure Vnuk, pomočnik trenerja pa Matej Hočevar.


Nekaterimi igralcem, ki so sestavljali ekipo v pretekli sezoni, bodo še podaljšali pogodbe, nekaterim pa se bodo zahvalili za sodelovanje.

V klubu se bodo v prihodnjih tednih sestali tudi z drugimi igralci, ki so izrazili željo, da bi igrali v Ljubljani in bodo ekipo znatno okrepili. Gre predvsem za slovenske igralce, ki igrajo v tujini.  Na začetku sezone, 30. julija, se bo treningom zmajev pridružilo nekaj mladih hokejistov iz Zaloga.


V načrtu imajo že nekaj prijateljskih pripravljalnih tekem. Med 16. in 18. avgustom bodo v avstrijskem Kapfenbergu odigrali tri prijateljske tekme. Udeležili se bodo tudi močnega turnirja poletne lige, ki bo med 24. in 26. avgustom na Bledu.

Članki iz rubrike