32_7pot v 160gajsek darja Odkrito.si

Peklenske muke Darje Gajšek

horoskop_astrologija Svet24.si

Horoskop za četrtek, 21. marca

girl-1666678_1280 Petisvet.si

Kaj vse nas čaka v tem astrološkem obdobju?

klobase, hrenovke Svet24.si

Nihče ne ve, kaj je v hrenovkah ali klobasah

Jelena Karleuša, Divna Karleuša Svet24.si

Karleuša se je več ur oklepala maminega trupla

bff vichy friends Njena.si

Slovenke v najboljših prijateljicah iščejo ...

deniz 2 Njena.si

Tako se je zvezdnik Istanbulske neveste odzval na ...

hu
hu
0 07.06.2018 13:24:24

HOKEJSKA Olimpija RAZKRIVA KARTE! Pri zmajih nekaj novega, nekaj starega!

Martin Metelko
SŽ Olimpija se že intenzivno na novo sezono.

Sezono 2017/18, v kateri je klub debitiral v mednarodni ligi AHL, so zaključili s pozitivno finančno bilanco, so sporočili iz kluba. Generalni pokrovitelj kluba ostajajo Slovenske železnice, na Celovški 25 imajo tudi podporo Mestne občine Ljubljana.


V novi sezoni se bo SŽ Olimpija predstavila s prenovljeno ekipo, v kateri ostajajo: Tilen Spreitzer, Žiga Svete, Gal Koren, Luka Zorko, Nik Grahut, Aljaž Chvatal, Janez Orehek, Miha Zajc, Uroš Batič, Luka Ulamec, Mark Sever, Sašo Rajsar.
Ekipi so se pridružili David Planko, Žan Jezovšek (oba Sij Acroni Jesenice), Nejc Brus (HD Jesenice), Žan Us (dvojna licenca s HK Triglav).
Trener ekipe ostaja Jure Vnuk, pomočnik trenerja pa Matej Hočevar.


Nekaterimi igralcem, ki so sestavljali ekipo v pretekli sezoni, bodo še podaljšali pogodbe, nekaterim pa se bodo zahvalili za sodelovanje.

V klubu se bodo v prihodnjih tednih sestali tudi z drugimi igralci, ki so izrazili željo, da bi igrali v Ljubljani in bodo ekipo znatno okrepili. Gre predvsem za slovenske igralce, ki igrajo v tujini.  Na začetku sezone, 30. julija, se bo treningom zmajev pridružilo nekaj mladih hokejistov iz Zaloga.


V načrtu imajo že nekaj prijateljskih pripravljalnih tekem. Med 16. in 18. avgustom bodo v avstrijskem Kapfenbergu odigrali tri prijateljske tekme. Udeležili se bodo tudi močnega turnirja poletne lige, ki bo med 24. in 26. avgustom na Bledu.

Članki iz rubrike