janez usenik Odkrito.si

Voditelj na Pop TV: Luke Dončića imam poln kufer!

severina Svet24.si

Adijo, Severina: brez napovedi se je umaknila

horoskop Svet24.si

Horoskop za torek, 19. junija

FOTO1 Dojencki Svet24.si

Kradli slovenske otroke in jih prodajali na Zahod?...

Hailey Baldwin-justin bieber-poljub Najstnica.si

Hailey Baldwin in Justin Bieber ujeta med ...

uvodna Petisvet

Očka, ne bo me več k tebi

Nika Urbas Ambrožič in Matjaž Ambrožič Njena.si

Jezična Nika Urbas pozirala v nedrčku

hu
hu
0 07.06.2018 13:24:24

HOKEJSKA Olimpija RAZKRIVA KARTE! Pri zmajih nekaj novega, nekaj starega!

Martin Metelko
SŽ Olimpija se že intenzivno na novo sezono.

Sezono 2017/18, v kateri je klub debitiral v mednarodni ligi AHL, so zaključili s pozitivno finančno bilanco, so sporočili iz kluba. Generalni pokrovitelj kluba ostajajo Slovenske železnice, na Celovški 25 imajo tudi podporo Mestne občine Ljubljana.


V novi sezoni se bo SŽ Olimpija predstavila s prenovljeno ekipo, v kateri ostajajo: Tilen Spreitzer, Žiga Svete, Gal Koren, Luka Zorko, Nik Grahut, Aljaž Chvatal, Janez Orehek, Miha Zajc, Uroš Batič, Luka Ulamec, Mark Sever, Sašo Rajsar.
Ekipi so se pridružili David Planko, Žan Jezovšek (oba Sij Acroni Jesenice), Nejc Brus (HD Jesenice), Žan Us (dvojna licenca s HK Triglav).
Trener ekipe ostaja Jure Vnuk, pomočnik trenerja pa Matej Hočevar.


Nekaterimi igralcem, ki so sestavljali ekipo v pretekli sezoni, bodo še podaljšali pogodbe, nekaterim pa se bodo zahvalili za sodelovanje.

V klubu se bodo v prihodnjih tednih sestali tudi z drugimi igralci, ki so izrazili željo, da bi igrali v Ljubljani in bodo ekipo znatno okrepili. Gre predvsem za slovenske igralce, ki igrajo v tujini.  Na začetku sezone, 30. julija, se bo treningom zmajev pridružilo nekaj mladih hokejistov iz Zaloga.


V načrtu imajo že nekaj prijateljskih pripravljalnih tekem. Med 16. in 18. avgustom bodo v avstrijskem Kapfenbergu odigrali tri prijateljske tekme. Udeležili se bodo tudi močnega turnirja poletne lige, ki bo med 24. in 26. avgustom na Bledu.

Članki iz rubrike