škof, Trst, Enrico Trevisi Svet24.si

Papež Frančišek prihaja na obisk v Trst, ...

nadiža Svet24.si

Karmična prognoza za julij: test partnerskih ...

andrej-hohlun, rusija, ukrajina Necenzurirano

Država zamrznila vilo nad Portorožem, ki je v ...

1717959349-dsc02720-1717959247314 (1) Reporter.si

Mesarsko klanje v SLS: kako je Petru Gregorčiču ...

tadej pogacar Ekipa24.si

Super heroj, super človek! Tadej Pogačar z ...

cineplexx, Siddharta Njena.si

Po mesecih govoric uradno: Siddharto zapušča ...

jan oblak Ekipa24.si

Oglasil se je Jan Oblak in poslal sporočilo, ob ...

zu
zu
1 12.12.2021 11:56:05

SPET DIRKA! TINA MAZE pokazala, da ni pozabila! UH, KAKO UŽIVA! Spet se je na snegu pomerila Z VELIKO TEKMICO in... (video)

Prizorišče morda najbolj izenačene dirke za veliki kristalni globus med ženskami v zgodovini svetovnega pokala. Tina Maze je bil do zadnjih sekund...

Finale svetovnega pokala v francoskem Meribelu marca 2015. Za veliki kristalni globus sta se do konca druge vožnje zadnjega veleslaloma, zadnje vožnje v sezoni 2014/15 borili Tina Maze in Anna Fenninger (danes Veith). No, na veleslalomu je zmagala Avstrijska (Tina je bila tretja) in tako osvojila prestižni globus. To je bila tudi zadnja res tekmovalna vožnja Mazejeve v njeni aktivni smučarski karieri. 

Ta konec tedna pa sta bili na povabilo avstrijske Servus TV veliki tekmici in veliki prijateljici sta na prizorišču 'zločina' in se po izzivu, ki ga je dala Tina, spet pomerili na strmini. Sicer nista smučali med vratci, pa vendarle. Katera je zmagala ni pomembno, po tekmi pa je Tina vrgla Anno v sneg in ob tem povedala: "Bilo mi je v veliko veselje, da sva spet smučali skupaj." Po valjanju v snegu pa je še dodala: "Otrok za vedno. Ostali sva otroški." Anna je na to odvrnila: "To je najbolj pomembno, da ostaneš otrok! Tu sva imeli najtežjo bitko v najini karieri. Spet sva podoživela vsa ta čustva, ampak na poseben način. Hvala Tina za res lepe trenutke in za skupne nasmehe!"  

Če se vam posnetek spodaj ne prikaže, potem si ga lahko ogledate tudi na TEJ POVEZAVI.

Značke: maze, veith

Članki iz rubrike