Aleksander Lukašenko Svet24.si

KGB o dronih iz Litve, Lukašenko na zahod ...

slovenska policija Svet24.si

Gruzijec peš bežal pred policisti

1701200126-dsc6052-01-1701200060836 Necenzurirano

Sum konflikta interesov na ministrstvu: nov zakon ...

peter gregorcic sr Reporter.si

Peter Gregorčič igra Janševo igro: glavni cilj ...

popovic Ekipa24.si

Velika drama kapetana Celja: Po tekmi z Domžalami...

dino-in-hrvoje, skrito-v-raju Njena.si

Ste prepoznali drugačno igro Hrvoja in Dina?

luka doncic Ekipa24.si

Luka Dončić je postal del izbrancev in podpisal ...

ue
ue
0 02.10.2021 08:58:55

Olimpijka PRETRESLA svet s priznanjem o POSILSTVU! Razkrite podrobnosti pa NEPREDSTAVLJIVE! (foto)

vszi
Napisala je avtobiografijo in razkrila svojo veliko skrivnost.

Elise Christie je 31-letna Škotinja, hitrostna drsalka, ki se pripravlja na zimske olimpijske igre v Pekingu, ki bodo njene četrte.

Zadnji septembrski dan pa je nase nepričakovano opozorila na nepričakovan način. Izdala je avtobiografijo, v kateri je razkrila svojo največjo in najbolj bolečo skrivnost!

Eno poglavje v svoji knjigi je namreč namenila razkritju, da so jo kot 19-letno žensko posili in razkrila je vse podrobnosti.

Zgodilo se je pred 12 leti, ne dolgo potem, ko se je vrnila iz OI v Vancouvru.

"Spomnim se, da sem bila s kolegico, prav tako hitrostno drsalko. Kupili smo si pijačo in po nekaj požirkih je k meni pristopil fant, s katerim sem se začela pogovarjati. Ponudil mi je pijačo, a sem ga zavrnila, pa mi je rekel samo, da naj poskusim to. Naredila sem nekaj požirkov, bila sem naivna. Nisem niti popila cele, pa se sem se začela počutiti slabo, zato sem hotela domov," je zapisala Christie, ki je nato naročila taksi, moški pa ji je sledil in jo potisnil v avto.

"Počutila sem se čudno in moje telo ni delovalo pravilno. Poskušala sem zbežati pred njim, a preprosto nisem imela moči. Padala sem po tle, vsakič pa je me tisti moški dvignil, me vlekel. Megleno se spomnim, da je prisedel v taksi, hotela sem domov, vendar je moški prepričal taksista, da naju je peljal k njemu," je nadaljevala.

Christie je dolgo molčala, zdaj se je odločila, da ne bo več tiho. "Takrat mi je postalo jasno, da me bo posilil, ves čas sem kričala 'ne'! A bilo mu je vseeno, posilil me je. Nisem bila v stanju, da bi se mu upirala, nisem imela moči, nisem mogla vstati," je svojo usodo opisala Škotinja.

"Ko sem se sredi noči zavedla, sem pobegnila. Posilstva nisem prijavila policiji, nisem vedela, kaj naj storim. Mami nisem hotela povedati, ker sem vedela, kako jo bo to prizadelo. Na koncu nisem doživela posilstva, ki ga gledamo v filmih, nisem bila fizično poškodovana, a imela sem spolni odnos proti svoji volji," je zatrdila.

Članki iz rubrike