favorskaya Svet24.si

Ruske oblasti aretirale novinarko, ki je pokrivala...

Natasha Diddee Svet24.si

Priljubljena blogerka leta živela brez želodca, ...

jv_0 Necenzurirano

Kaj se skriva v ozadju nenadnega odhoda direktorja...

kucan drnovsek bobo Reporter.si

Kučanova huda napaka: Drnovška je imel za ...

doncic Ekipa24.si

Zaigralo vam bo srce! Ste videli, v kakšni majici...

Kanyne West, Harry in P Odkrito.si

Harry v pedofilski mreži P. Diddyja??!!

ronaldo sesko lv Ekipa24.si

Srbi zaradi Slovenije že trepetajo pred evropskim...

su
su
0 23.09.2020 13:53:30

TOLE TRGA SRCE! Shiffrinova spregovorila o očetovi smrti: Priklopljen je bil na aparature ... (video)

Profimedia
Ganljiva izpoved.

Mikaela Shiffrin, ki je predčasno končala že tako predčasno končano prejšnjo sezono, se vrača v smučarsko karavano. V novi sezoni bo znova smučala, prvič po očetovi smrti, zaradi katere je predčasno končala prejšnjo sezono. Spomin na očeta bo v novi sezoni obeležila tudi s prav posebno čelado, na kateri bo izpisan moto, ki ji ga je večkrat izrekel njen oče Jeff Shiffrin, ki je umrl za posledicami padca s strehe, ko je čistil sneg. "Bodi prijazen, najprej pomisli, zabavaj se," je večkrat modroval Jeff Shiffrin. 

Najboljša smučarka zadnjih let je v čustveni izpovedi govorila o smrti svojega očeta. "Brat me je poklical in sporočil, da je imel oče nesrečo. Ko mi je začel pripovedovati, kaj se je zgodilo, sem začela jokati kot dež. Bila sem med histerijo in praznimi mislimi. Najhuje je bilo, ko sva se z mamo sredi noči odpravili na münchensko letališče in bili nato deset ur brez oprijemljivih informacij, kaj se dogaja z očetom. Pred tem je zdravnik dejal, da ga bo poskušal ohraniti pri življenju do našega prihoda," je dejala Shiffrinova. 

In dodala: "V glavi imam spomin na njegovo podobo. Bil je priklopljen na aparature. Ulegla sem se poleg njega. Ni se mogel premikati. Njegovo roko sem položila nase in ostala tam nadaljnjih devet ur." 

Celoten pogovor z ameriško superzvezdnico si lahko pogledate v priloženem videoposnetku.  

Članki iz rubrike