Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
ou
ou
17.12.2019 15:35:44
Deli članek:

Štefan Hadalin pod okriljem GENERALIJA v sezoni 2019/2020

Zavarovalnica Generali je tudi v tej smučarski sezoni (2019/2020) sponzor slovenske alpske smučarske reprezentance. Kot vseživljenjski partner že vrsto let podpira SZS in ostaja zlati sponzor slovenskih alpskih smučarskih reprezentanc tudi v 2019/2020. V sezoni 2019/2020 so se odločili in sodelovanje z alpskimi smučarji nadgradili. S Štefanom Hadalinom, enim najboljših slovenskih alpskih smučarjev v pretekli sezoni, so sklenili dogovor o osebnem sponzorstvu. Vanja Hrovat, predsednica uprave zavarovalnice Generali, in Štefan Hadalin sta tako danes podpisala sponzorsko pogodbo.

»V Generaliju smo ponosi, da ostajamo zlati pokrovitelj slovenskih alpskih smučarskih reprezentanc tudi v letošnji sezoni. Vse odkar smo začeli sodelovati s Smučarsko zvezo Slovenije, smo se lahko veselili številnih zmag in odličnih rezultatov naših smučarjev. Verjamemo v uspešno športno pot naših alpskih smučarjev zato smo se letos odločili narediti korak dlje,« je izpostavila Vanja Hrovat, predsednica uprave zavarovalnice Generali.

V letošnji sezoni Generali odpira povsem novo poglavje s podporo alpskemu smučarju Štefanu Hadalinu. Štefan je svojo talentiranost pokazal že z izjemnimi začetki med pionirji, z naslovom mladinskega svetovnega prvaka v alpski kombinacij, državnega prvaka v slalomu, čemur je letos dodal naslov podprvaka v alpski kombinaciji na svetovnem prvenstvu februarja v Arejuz.

»Ponosni smo, da se je Štefan odločil svoje uspehe nadaljevati pod našim okriljem in prepričani smo, da bo s svojo vrhunsko športno miselnostjo navduševal tudi v prihodnje,« je ob podpisu pogodbe poudarila Vanja Hrovat, predsednica uprave zavarovalnice Generali.

Štefan Hadalin, svetovni podprvak v alpski kombinaciji, je k temu dodal: »Veselim se našega sodelovanja! Podpora navijačev, sponzorjev in celotne ekipe, mi daje zalet za doseganje zastavljenih ciljev. V to sezono sem stopil dobro pripravljen – največji napredek sem naredil pri vzdržljivosti v moči. Predvsem si letos želim še več konstantnosti pri nastopih. Čeprav mi nova pravila, ki jih je uvedla FISa, ne ležijo, ostajam glede prihodnosti optimističen. Moji cilji so letos višji – predvsem si želim napredovati v vseh disciplinah in konkurirati za najvišja mesta na vseh treh alpskih disciplinah.«

Sodelovanje Generalija s Smučarsko zvezo Slovenije in Štefanom Hadalinom utrjuje ugled predanega podpornika slovenskega športa ter tako nadaljuje korporativno politiko sponzorstev mednarodne poslovne skupine Generali Group.

Generali Štefanu Hadalinu in vsem slovenskim alpskim smučarjem želi veliko športnih uspehov v letošnji sezoni.