Rusko veleposlaništvo Svet24.si

Izgnani ruski diplomat naj bi zapustil Slovenijo

fantka Svet24.si

Drobna zadovoljstva vodijo v prostor neskončnih ...

1663812312-036mv Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira ...

janez janša, shod Reporter.si

Kdo ima koga za norca? Janša, večkrat v ...

kozelj ronaldo Ekipa24.si

250 evrov kazni za Janeza, kar pa ne bo šlo iz ...

Ena zadnjih fotografij kralja Karla III., na njegovem obrazu je videti žalost in trpljenje Odkrito.si

Razpad monarhije? Veriga sramotnih neresnic

novak djokovic Ekipa24.si

Je zaradi tega počilo med Đokovićem in ...

zu
zu
0 04.09.2019 14:37:39

KONEC ISKALNE AKCIJE! Legendarno smučarko našli posebej izurjeni psi, policija pa potrdila, da je ...

Arhiv Svet24
Španska policija je potrdila, da so 12 dni pogrešano nekdanjo alpsko smučarko Blanco Fernandez Ochoo našli mrtvo na območju gorskega vrha Penote. Njeno truplo so našli posebej izurjeni psi, zaenkrat pa vzrok smrti še ni znan.

Nesrečno dobitnico olimpijske kolajno je iskalo 200 policistov in 150 prostovoljcev, v iskalni akciji so si pomagali tudi s helikopterji in droni.

Šestinpetdesetletna Ochoa je bila nazadnje videna na posnetku nadzornih kamer 24. avgusta v nekem nakupovalnem središču. Oblečena je bila zgolj v lahka oblačila, na nogah je imela sandale, v rokah pa manjšo vrečko z živili.



Blanca Fernandez Ochoa je večkrat sama odšla na pohode, prijateljice in sorodniki pa so povedali, da s seboj ni nikoli vzela telefona ali kakšnih drugih elektronskih naprav. S prijateljicami ni komunicirala tudi po več dni zapored, neki znanki pa je pred pol leta priznala, da je pred njo najstrmejši slalom v življenju, ki pa je prepričana, da ga bo premagala.

Španka je v svetovnem pokalu nastopala od 1982 do 1992. V tem času je bila v tehničnih disciplinah ena glavnih tekmic Mateji Svet; dobila je tri tekme v slalomu in eno v veleslalomu, dvajsetkrat je stopila na zmagovalni oder, na olimpijskih igrah 1992 v Albertvillu pa je osvojila bronasto medaljo.

Članki iz rubrike