Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
jz
jz
17.10.2015 12:04:06
Deli članek:

Na prodaj: smučišče v ZDA za 131.289,11 evrov

vszi

Ne, ni šala. Smučišče na gori Soldier (vojak) v Idahu v ZDA (Soldier Mountain ski resort) je naprodaj za borih nekaj več kot 130.000 evrov. Za toliko kot stane solidno stanovanje v Ljubljani.

Leta 2012 je hollywoodski zvezdnik Bruce Willis prepisal smučišče lokalni neprofitni organizaciji, zdaj pa si slednji želijo, da bi smučišče prešlo v druge roke, da bi lahko začeli letošnjo zimsko sezono.
"Cena je prava. To je toliko kot smo dolžni banki, ki nam je dala kredit, da smo lahko obratovali zadnje tri sezone. Kot neprofitna organizacija prodajamo smučišče za znesek, ki smo ga dolžni," so povedali.
"Imeli smo pogodbo s smučiščem Magic Mountain, ki se je iztekla avgusta letos, zdaj pa se približuje zima in radi bi, da bo za sezono smučišče odprto. Javnost obveščamo, da smo mi lastniki smučišča in vse ponudbe naj naslovijo na nas in ne na podjetje Magic Mountain."

vszi



Tu je torej priložnost, ki se ponudi enkrat v življenju. Skupaj s prijatelji zdaj res lahko kupite smučišče in uresničite svoje sanje.  
Se bo javil tudi kakšen slovenski poslovnež, kajti pri nas take stvari kot je smučišče stanejo precej, precej več kot stanovanje v Ljubljani ali nadpovprečen avtomobil.

Galerija