Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
jz
jz
05.09.2024 10:21:24
Deli članek:

Grožnje Slovenki. Pobili ti bomo družino. Upam, da boš umrla za rakom ...

Inst

Igralci športnih stav so velikokrat zelo nesramni, žaljivi in celo grozijo.

Veronika Erjavec je v tem trenutku najboljša slovenska teniška igralka. Ljubljančanka, rojena v Idriji, je na 192. mestu lestvice WTA, njena najvišja uvrstitev pa je bila 168. mesto na svetu. Veronika se je edina uvrstila tudi v drugi krog kvalifikacij grand slama v New Yorku, ta teden pa je igrala na WTA challengerju v švicarskem Montreuxu ob Ženevskem jezeru. Potem, ko je v prvem krogu premagala osmo nosilko Nemko Ello Seidel, je v drugem krogu povsem odpovedala in ob zelo slabem dnevu izgubila s Hrvatico Petro Marcinko, nekdanjo mladinsko zmagovalko grand slama v Avstraliji. Erjavčeva je izgubila z 0:6, 1:6. Pridejo tudi taki dnevi, pa vendar je bil odziv na družbenih omrežjih grozljiv. Veronika je bila res favoritinja v tem dvoboju, saj je skoraj 100 mest višje na lestvici WTA kot Hrvatica, toda vemo kako je v ženskem tenisu, ko igralke med stotim in tristotim mestom na lestvici WTA v resnici lahko vsaka premaga vsako. 

Igralci športnih stav so bili seveda razjarjeni, ko je Veronika izgubila in jo na družbenem omrežju zasuli z žaljivkami, grožnjami, zmerjanjem ... Erjavčeva je to tudi objavila in zraven pomenljivo napisala: "Igraj tenis, so mi rekli. Zabavala se boš!"

Kakšne vse žaljivke so ji poslali razočarani igralci športnih stav (med njimi tudi Slovenec), pa si lahko preberete na posnetku.