901596_f168_dragonja_promet02t Svet24.si

Poklukar nakazal, da obmejnih muk junija letos še...

toplotna črpalka1 Svet24.si

Obljubljal toplotne črpalke, vzel pa le denar

870457_151-vatikan Necenzurirano

Ko znani lobist pelje slovenske gradbince v ...

jansa orban fb1 Reporter.si

Janša nima ugleda v Bruslju, on seže le do ...

doncic dallas Ekipa24.si

Dončić je razkril, kaj se dogaja z njegovim ...

Nina (Melani Mekicar) Njena.si

Melani Mekicar razkrila, kdaj in kje je spoznala ...

oblak danilovic Ekipa24.si

Takšnega Oblaka ne poznamo! Njegova izbranka je ...

tu
tu
0 28.11.2023 14:01:11

Kdo bi naredil kaj takšnega nekdanjemu dekletu?! Nekdanji teniški as šokiral svet! (video)

Nekdanji teniški zvezdnik je priznal svoje početje.

Araceli Torrado je argentinska lepotica, ki se je v teh dneh znašla v središču pozornosti številnih medijev po vsem svetu. Manekenka in fotomodel je namreč ogorčena zaradi početja nekdanjega izbranca Davida Nalbandiana. Da, tistega Argentinca, ki je svoj čas veljal za enega najboljših v teniški karavani, na vseh štirih turnirjih za veliki slam prišel vsaj do polfinala, na lestvici ATP je na vrhuncu kariere zasedal 3. mesto. Leta 2013 se je upokojil, se med drugim preizkusil v reliju, od leta 2021 pa se je vrnil v tenis kot trener.

Zdaj je spet opozoril nase, a ne ravno laskavi način. Nalbandiana toži nekdanja izbranka, ker jo je nezakonito snemal, prvo tožbo pa je sodnik že ovrgel. Govora je o snemalni napravi, ki jo je nekdanji teniški as namestil prezračevalni jašek v spalnici skupnega stanovanja, v katerega se je Arceli preselila po koncu zveze. Tožba o nezakonitem snemanju padla, saj je Nalbandian to počel tudi v svojem stanovanju.

Toda lepotica, ki je na družabnih omrežjih prava zvezda, bila pa je tudi razlog za konec zveze Nalbandiana in njegove bivše žene, se s to odločitvijo sodnika ni sprijaznila. Ker je sodnik odločil, da namestitev kamere ni bilo kaznivo dejanje, zdaj Torradova svojega nekdanjega partnerja toži zaradi nadlegovanja in zalezovanja.

Nekdanji teniški zvezdnik je sicer priznal, da je namestil kamero v prezračevalni jašek, a dodal, da ni delala, saj ni bilo povezave z internetom. Odkrila jo je sicer popolnoma po naključju, saj se je skozi rešetke odbijala svetloba, njen brat pa je bil tisti, ki ji je snemalno napravo pomagal odstraniti.

Če se vam posnetek spodaj ne prikaže, potem si ga lahko ogledate tudi na TEJ POVEZAVI.

David Nalbandian
Profimedia

Značke: nalbandian, tenis, šport

Članki iz rubrike