Kris Jenner Svet24.si

Zvezda resničnostnega šova spregovorila o raku

eugenie bouchard Svet24.si

Foto: Genie se v bikiniju loteva opravil na vrtu

rok snežič Necenzurirano

Računsko sodišče razkrilo, kdo je največji ...

jansa morawiecki orban fb Reporter.si

Orban in njegov vazal Janša z dolgim nosom domov ...

tadej pogacar Ekipa24.si

Super heroj, super človek! Tadej Pogačar z ...

Sabina Njena.si

Igralec in fotograf, ki je osvojil srce Sabine ...

jan oblak Ekipa24.si

Oglasil se je Jan Oblak in poslal sporočilo, ob ...

tu
tu
0 05.04.2023 08:56:34

Drži se, Kaja! Ena najboljših slovenskih tenisačic sporočila novico in šokirala vse: Nekateri že veste, da ...

Kaja Juvan se začasno poslavljal od teniških igrišč.

V zadnjih letih je Kaja Juvan ena najboljših slovenskih teniških igralk, na lestvici trenutno zaseda 123. mesto, od Slovenk je pred njo le Tamara Zidanšek. Tako bo v naslednjih tednih verjetno tudi ostalo, Kaja se je namreč oglasila prek družabnega omrežja Instagram in se s svojim iskrenim zapisom dotaknila vseh sledilcev.


Njeno razkritje močno odmeva, ker se po nedavni smrti očeta ne počuti najbolje, se začasno poslavlja od teniških igrišč.

"Nekateri že veste, da sem decembra zaradi raka izgubila očeta. Od takrat preživljam težke čase, izguba osebe, ki mi je bila zelo blizu, je bila ena najtežjih stvari v življenju. To je težko preboleti, večino časa se počutim zelo utrujeno, težko sploh funkcioniram, še posebej naporni so treningi in dvoboji. Včasih je malce bolje, včasih slabše, ampak bolečina in žalost sta še zmeraj zelo prisotni. Moj oče je imel zelo rad tenis, zelo rad me je gledal, želel si je, da bi s tenisom normalno nadaljevala tudi po njegovi smrti. To je bil eden od razlogov, da sem vztrajala, trenirala in hodila na turnirje. Nekaj dvobojev sem dobila, na kar sem zelo ponosna, hkrati pa sem vedno bolj in bolj utrujena. Zaradi tega sem se odločila, da malo upočasnim in se za kakšen teden poslovim od turnirjev ter se vrnem, ko se bom počutila bolje. Tenis je ena mojih najljubših stvari, to rada počnem in verjamem, da lahko postanem res dobra igralka," je med drugim na Instagramu svojim sledilcem sporočila Kaja.

Značke: juvan, kaja, tenis

Članki iz rubrike