kitara Svet24.si

Umrl utemeljitelj slovenske kitaristike Tomaž ...

Kourtney Kardashian Svet24.si

Kourtney Kardashian ponosna na telo, ki ji je dalo...

gašper bedenčič Necenzurirano

Tonin in Žakelj na policijo prinesla tudi ...

milan kucan sr Reporter.si

Razvnete strasti v SD: Milana Kučana razkuril ...

popovic Ekipa24.si

Velika drama kapetana Celja: Po tekmi z Domžalami...

poroka rudi marjetka Njena.si

Marjetko in Rudija razdvojili, a sta našla pot ...

luka doncic Ekipa24.si

Luka Dončić je postal del izbrancev in podpisal ...

tu
tu
0 02.08.2022 13:43:48

No, no! Poglejte, kako se Đoković pripravlja na OP ZDA! Se pripravlja, da bo koga pretepel? Ali on že ve, da bo lahko potoval v ZDA?

Profimedia
Zmagovalec zadnjega grand slama sezone v Wimbledonu Srb Novak Đoković, se pripravlja na naslednjega, ki se bo začel konec avgusta v New Yorku.

Zaenkrat je Novak še na tankem ledu glede odhoda v ZDA, saj bi mu moralo zunanje ministrstvo ZDA (State Department) dovoliti posebno izjemno, da sme v ZDA vstopiti kot necepljena oseba. No, Nole še ni izgubil upanja, da mu bo uspelo, čeprav so možnosti precej majhne, poleg tega pa bi to sprožilo plaz prošenj 'pomembnih' oseb, ki bi tudi rade vstopile v ZDA ne da bi se cepile proti kovidu (da ne govorimo o razseljenih družinah in podobnih primerih). No, Đoković pa trenira tudi po novi, posebni metodi. Poklical je mojstra capoeire, brazilske borilne veščine, ki vsebuje tudi elemente plesa in akrobatike. In nekaj dni Nole trenira že nekaj dni skupaj z mojstrom te borilne veščine, ki se je pojavila v 16. stoletju. Zanimivo, da mu je na objavo odgovoril tudi avstralski teniški igralec Nick Kyrgios, katerega je Nole premagal v finalu Wimbledona: "Če je to potrebno, da zmagaš na grand slamu, potem sem jaz v težavah!" No, Noleta pa v tem trenutku zanima le eno - ali bo dobil posebno izjemo?

Članki iz rubrike