Kris Jenner Svet24.si

Zvezda resničnostnega šova spregovorila o raku

eugenie bouchard Svet24.si

Foto: Genie se v bikiniju loteva opravil na vrtu

klemen bostjancic Necenzurirano

Kdo pri Boštjančiču želi pred javnostjo skriti...

jansa morawiecki orban fb Reporter.si

Orban in njegov vazal Janša z dolgim nosom domov ...

tadej pogacar Ekipa24.si

Super heroj, super človek! Tadej Pogačar z ...

Nekateri trdijo, da Harry ne uživa v Kaliforniji ... Ravno nasprotno Odkrito.si

Skrivni načrt za vrnitev Harryja

jan oblak Ekipa24.si

Oglasil se je Jan Oblak in poslal sporočilo, ob ...

tu
tu
52 02.02.2022 10:35:43

PREOBRAT v zadevi ĐOKOVIĆ?! Ali je Srb spoznal, da tako ne bo šlo več naprej? Vir razkriva, da se bo ...

Profimedia
Srbski teniški zvezdnik Novak Đoković naj bi si vendarle premislil.

Koronavirus je v zadnjih letih v svetu povzročil ogromne težave, precejšen udarec je doživel tudi svetovni šport. Športniki so zaradi pandemije kar nekaj časa preživeli v izolacijah, ostri ukrepi pa so številnim povzročili ogromne težave. Med njimi tudi srbskemu teniškemu zvezdniku Novaku Đokoviću, ki je v začetku leta v Avstraliji preživljal pravo dramo. Ker ni cepljen, je moral pridobiti posebno zdravstveno izjemo, avstralska vlada pa je na koncu sprejela odločitev, da njegova izjema ne velja.

Po sodnih sporih in nekaj dnevih v domu za azilante so mu na koncu pokazali vrata, po trditvah človeka, ki je napisal njegovo biografijo, pa naj bi Đoković spoznal, da tako ne bo šlo več naprej.



Ker bodo očitno tudi na ostalih turnirjih po vsem svetu veljali podobni ukrepi, naj bi bil anticepilec Đoković pripravljen obiskati zdravnika in prejeti to za mnoge zloglasno tekočino, ki prepreči oziroma vsaj omili hujši potek bolezni, ki jo povzroča koronavirus.

Danijel Mikš je to razkril v pogovoru za avstrijsko televizijo, to so mu povedali zelo zanesljivi viri blizu teniškega igralca. "Po tem, kar sem slišal iz njegovih krogov, se bo Novak cepil. Morda je tej odločitvi botroval tudi finale v Melbournu, v katerem je Španec Rafael Nadal osvojil rekordni 21. turnir za veliki slam," je na to temo dejal avtor Đokovićeve biografije.

Značke: đoković, tenis

Članki iz rubrike