Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
STA
STA
01.02.2022 15:59:50
Deli članek:

Šket še dve leti pri ACH Volleyju

alesfevzer.com

Vodstvo najuspešnejšega slovenskega odbojkarskega kluba ACH Volley Ljubljana je podaljšalo sodelovanje z Alenom Šketom. Kot so sporočili iz vrst oranžnih zmajev, je 33-letni slovenski reprezentant podpisal dvoletno pogodbo.

Šket je v dosedanji karieri nastopal za vrsto močnih ter uveljavljenih klubov v tujini, med katerimi izstopata turški Halkbank in italijanska Modena, s slovensko reprezentanco pa je Bistričan kar trikrat osvojil naslov evropskega podprvaka.

"Izredno sem zadovoljen, da smo s klubom podaljšali sodelovanje za dve sezoni. Veseli me, da bom še naprej zastopal barve ACH Volleyja in osvajal lovorike. Najprej pa je treba zaključiti aktualno sezono in osvojiti srednjeevropsko ligo, pokal challenge in državno prvenstvo," je dejal 205 centimetrov visoki sprejemalec, ki lahko igra tudi na položaju korektorja.

Šket je bil sicer član ACH Volleyja med 2008 in 2013 ter z moštvom osvojil pet naslovov državnega prvaka in pet pokalnega, trikrat pa je bil tudi srednjeevropski prvak. V sezoni 2009/10 je z ACH Volley igral tudi na zaključnem turnirju elitne lige prvakov.