Screenshot_2 Svet24.si

Umrl je Božidar Lapaine, hrvaški oblikovalec ...

fantka Svet24.si

Drobna zadovoljstva vodijo v prostor neskončnih ...

1663812312-036mv Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira ...

janez janša, shod Reporter.si

Kdo ima koga za norca? Janša, večkrat v ...

kozelj ronaldo Ekipa24.si

250 evrov kazni za Janeza, kar pa ne bo šlo iz ...

Ena zadnjih fotografij kralja Karla III., na njegovem obrazu je videti žalost in trpljenje Odkrito.si

Razpad monarhije? Veriga sramotnih neresnic

ronaldo sesko lv Ekipa24.si

Srbi zaradi Slovenije že trepetajo pred evropskim...

STA
STA
0 17.09.2021 18:25:58

Dvoboj Davisovega pokala Slovenija - Paragvaj prestavljen na soboto

Dvoboj Davisovega pokala med Slovenijo in Paragvajem v Portorožu, ki bi se moral začeti danes ob 12. uri, je zaradi razmočenega igrišča prestavljen na soboto. Uvodni dvoboj se bo začel ob 9. uri.

Dež, ki je včeraj, delno ponoči in danes opoldan namočil zemljo na slovenski obali, jo je zagodel organizatorjem dvoboja prvega kroga druge svetovne skupine Davisovega pokala. Kljub naporom vzdrževalcev in večkratnim prestavitvam sta se kapetana obeh reprezentanc ob 17. uri odločila, da na mehkem, peščenem igrišču ni vredno tvegati zdravja igralcev.

Glede na to, da je vremenska napoved za naslednjih 24 ur ugodna, bodo skušali v soboto izpeljati vseh pet predvidenih dvobojev. Prva bosta na igrišče stopila prvi slovenski igralec Tom Kočevar Dešman ter drugorangirani iz Paragvaja Adolfo Daniel Vallejo.



Sledila bosta Bor Artnak in Martin Antonio Vergara Del Puerto, nato je na sporedu igra parov, v primeru rezultata 2:1 pa sta na vrsti še dva dvoboja posameznikov.

Kljub temu, da bo Slovenija nastopila močno oslabljena, saj bodo manjkali vsi trije najboljši igralci Aljaž Bedene, Blaž Kavčič in Blaž Rola, je favoritinja v dvoboju s Paragvajem, ki v svojih vrstah nima igralca s točkami ATP med posamezniki ali dvojicami.

Značke: tenis, davisov pokal

Članki iz rubrike