stojnice, belvedere Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice...

mladič srne trava Svet24.si

Foto: Za varnost živali na travinju je mogoče ...

1701200126-dsc6052-01-1701200060836 Necenzurirano

Konflikt interesov? Nov zakon po željah glavnega ...

peter gregorcic sr Reporter.si

Peter Gregorčič igra Janševo igro: glavni cilj ...

anamarija lampic nico gross af Ekipa24.si

Slovenska zvezdnica z ostro kritiko smučarske ...

masterchef, 10 Njena.si

Teden dni premora za MasterChef Slovenija

jankovic hokej Ekipa24.si

Velike spremembe v zmajevem gnezdu! Novo ime ...

STA
STA
0 07.06.2021 12:46:31

Kaj se dogaja z Naomi Osako? Po slovesu od Roland Garrosa spet DVIGUJE PRAH! Pod vprašajem celo ...

Profimedia
Japonska teniška zvezdnica Naomi Osaka, ki je po prvem krogu odprtega prvenstva Francije odpovedala nadaljnje nastope v Parizu, je danes odpovedala tudi nastop na turnirju v Berlinu, ki se bo začel 14. junija. Kot so sporočili organizatorji pripravljalnega turnirja za Wimbledon, jih je 23-letna Osaka obvestila, da je v Nemčijo ne bo.

Osaka je dejala, da za zdaj še ne ve, kakšne ima načrte, s čimer je pod vprašaj postavila tudi svoj nastop v Wimbledonu, ki se začne 28. junija, ter na domačih olimpijskih igrah v Tokiu.

Zmagovalka štirih turnirjev za veliki slam je šokirala teniško javnost, ko je sredi turnirja odpovedala nadaljnje nastope, ker ni želela opravljati medijskih obveznosti.



Potem ko je po prvem krogu prejela 15.000 dolarjev kazni zaradi bojkota medijev ter svarilo, da jo bodo izključili s turnirja, če se bo še naprej ogibala medijem, je končala nastope na Roland Garrosu.

Osaka je sicer že pred začetkom turnirja dejala, da si ne želi govoriti z mediji zaradi "psihičnih težav". Prek Twitterja je nato Japonka sama sporočila, da zapušča turnir. "Mislim, da je najboljše za turnir, druge igralke in moje dobro, da odstopim, da bi se lahko spet vsi posvetili tenisu," je zapisala in namignila, da bi lahko vzela daljši tekmovalni premor.

Značke: tenis, wta

Članki iz rubrike