Naj blok stoji na Pavšičevi ulici Svet24.si

Foto: Ponovno izbrali najlepši blok v Ljubljani

Srbski igralec Sergej Trifunović Svet24.si

Igralec Sergej Trifunović ponovno v primežu ...

Damjan Žugelj Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo ...

asta-vrecko Reporter.si

Blamaža: levičarka Asta Vrečko namesto ...

rudiger Ekipa24.si

Genialno! Rüdiger vratarju Reala pomagal pred ...

femme-fatale, femme-fatale-2023 Njena.si

Skrito v raju: Igralka blestela na fotografiranju ...

Luka Dončić Ekipa24.si

Dončič je kralj! Vsi se posebej pripravljajo na ...

tu
tu
0 13.02.2021 19:30:07

SRBI OGORČENI! Kdo lahko dvomi o njihovem NARODNEM HEROJU? Pa ne ti 'brate'...

Reuters
Veliko je bilo govora o tem, da je srbski junak večkrat simulira poškodbo in potem zmede nasprotnika.

Đoković je najboljši teniški igralec na svetu, prvi na svetovni lestvici, vendar ni najbolj priljubljen med ljubitelji tenisa, razen v domači Srbiji seveda. Đokoviću so večkrat mnogi očitali, da hlini poškodbe med dvobojem, da zmede nasprotnika, da ga vrže iz ritma. Spomnimo se znamenitega finala Wimbledona proti Rogerju Federerju, ali pa povsem svežega, ko je v petek igral proti Američanu Taylorju Fritzu na odprtem prvenstvu Avstralije. Premagal ga je v petih nizih, po dveh nizih, ki jih je Nole dobil, pa naj bi se poškodoval (trebušna prepona). Zdaj, po besedah iz Đokovićevega tabora, celo visi v zraku nastop Novaka v naslednjem krogu. 

Toda o Đokovićevi poškodbi dvomi tudi grški teniški as Stefanos Cicipias, ki je v tretjem krogu v treh nizih ugnal Šveda Ymerja. 

O Đokovićevi poškodbi je dejal: "Slišal sem neke stvari od različnih ljudi. Nisem gledal dvoboja. Slišal sem, da je poškodovan, toda tudi to, da je odigral odličen peti niz, tako da nisem prepričan... Ne vem, če je res poškodovan. Počakali bomo in videli. Sicer, pa sem osredotočen nase in na svoje igre in ne posvečam preveč pozornosti drugim," je dejal Grk. To je seveda sprožilo val ogorčenja v Srbiji, kjer je Nole 'polbog'. Posebej pa so Srbi jezni, ker je to izrekel 'grški pravoslavni brat'. Hm...

Članki iz rubrike